Prima imagine oficiala a lui Chevrolet Agile

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 21.08.2009
Chevrolet a publicat prima imagine a noului Agile. Noul Chevrolet Agile va fi lansat la sfarsitul acestui an pe anumite piete ale lumii.

Oficialii GM au dezvaluit prima imagine oficiala a lui Chevrolet Agile. Noul model va debuta in America de Sud la sfarsitul acestui an, iar disponibilitatea acestuia in versiune sedan este inca o posibilitate, neconfirmata inca. Design-ul modelului Agile este realizat de catre divizia Chevrolet din Argentina, iar aspectul este similar cu cel al conceptului GpiX. Numeroase elemente au fost preluate de la alte modele din gama General Motors, dar acestea au fost implementate intr-un mod interesant.

Pe unele piete, cum ar fi America de Sud, America Centrala si Asia, modelul Chevrolet Agile va fi vandut sub numele Daewoo, pe cand versiunile americane si europene ale acestui hatchback - care vor debuta abia peste un an si jumatate, vor fi comercializate sub marca Chevrolet. Design-ul lui Chevrolet Agile ar putea fi aplicat si in gama Aveo in anii ce vor urma lansarii acestui model in Argentina. Noul Chevrolet Agile va fi rivalul lui Ford Fiesta si este bazat pe platforma Gamma II a producatorului american General Motors.

Via | Chevrolet

Taguri: Agile, Aveo, Chevrolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru