Prima imagine teaser cu viitorul Ford Mustang Shelby GT500: modelul debutează în 2019 cu un motor capabil să ofere peste 700 CP

de Cornel Șocariciu
Sambata, 17.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat prima fotografie teaser cu viitorul Mustang Shelby GT500. Modelul va fi prezentat în 2019, iar sub capotă va avea un V8 capabil să ofere peste 700 cai putere.

La începutul anului, Ford publica un scurt clip video care anunța un nou Mustang Shelby GT500. Acum, producătorul american oferă și o primă fotografie teaser cu modelul pe care îl vom vedea în 2019.

Noul Mustang Shelby GT500 va avea o grilă frontală masivă și un pachet aerodinamic extrem de agresiv. Conform producătorului de peste Ocean, viitorul model va folosi un motor V8 capabil să livreze peste 700 cai putere.

Voci apropiate companiei spun că Mustang Shelby GT500 o să fie dezvoltat și cu ajutorul unei echipe din cadrul Ford Performance. Viitorul muscle car va fi capabil să ofere performanțe excelente atât pe stradă, cât și pe circuit.

De asemenea, inginerii Ford Performance pregătesc și o serie de funcții speciale. Acestea sunt dezvoltate pentru a favoriza performanțele pe circuit.

Comentarii (1)

  • Da
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru