Prima imagine teaser cu viitorul Mercedes-AMG CLA 35: modelul constructorul german va avea motor de 2.0 litri de 306 CP

de Cornel Șocariciu
Sambata, 06.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a publicat prima imagine teaser cu viitorul CLA 35. Modelul ar putea fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care debutează la jumătatea lunii aprilie. Sub capota lui AMG CLA 35 se va afla același motor turbo de 2.0 litri cu 306 CP și 400 Nm.

Mercedes-Benz a prezentat cea de-a doua generație CLA în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, eveniment care s-a desfășurat la jumătatea lunii ianuarie. În momentul prezentării, nemții au anunțat o singură motorizare: 2.0 litri benzină de 225 CP și 350 Nm (CLA 250).

Acum, constructorul german a publicat prima imagine teaser cu viitorul AMG CLA 35. Versiunea de performanță pregătită de nemți va miza pe aceleași elemente pe care le-am descoperit deja pe AMG A35 și pe proaspătul AMG A35 Sedan.

Mercedes-AMG CLA 35 va fi echipat cu motorul de 2.0 litri capabil să ofere 306 cai putere la 5.800 rpm și 400 Nm între 3.000 și 4.000 rpm. Resursele unității vor fi gestionate de transmisia automată AMG Speedshift cu șapte trepte și de sistemul de tracțiune integrală AMG Performance 4Matic.

Constructorul german va oferi și cinci moduri de rulare (Slippery, Comfort, Sport, Sport+ și Individual), acestea putând fi selectate și prin intermediul unui selector amplasat la nivelul volanului.

Există șanse mari ca viitorul Mercedes-AMG CLA 35 să fie expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii aprilie.

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Trei lucruri nu suport eu la miticul Mercedes-Benz, categoria autoturisme:
    1) Segmentele sub E;
    2) Electronica;
    3) “Turbarea”.

    Referitor la ultimul punct, apreciez că nu este reprezentativ și nici onorant pentru renumele lui MB ca, ȋn privința motoarelor, această companie “să se dea ȋn stambă” cu mușchi și figuri à la Mitsubishi Lancer Evo sau VW Golf R. “Din fericire”, nu contează ceea ce obiectez eu, deoarece identitatea de sine și mirajul profitului n-au făcut niciodată casă bună ȋmpreună…
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru