Prima imagine teaser cu viitorul SsangYong Korando: noua generație a SUV-ului asiatic debutează la Geneva

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 30.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SsangYong a publicat primul teaser cu viitorul SUV Korando, model pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

SsangYong a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație Korando. SUV-ul constructorului sud-coreean va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

Din punct de vedere estetic, viitoarea generație SsangYong Korando va prelua o parte dintre liniile pe care le-am admirat anul trecut în momentul lansării conceptului e-SIV.

De asemenea, oficialii SsangYong spun că noul Korando va fi un "4x4 adevărat" cu "abilități excelente în off-road". Gama de motorizări va include atât unități diesel, cât și propusloare pe benzină, iar din 2020 am putea vedea și o versiune electrică dezvoltată pe bază tehnologiilor prezentate pe conceptul e-SIV.

Prototipul amintit mai sus a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2018 și miza pe un motor electric de 190 CP. Bateria cu o capacitate de 61.5 kWh asigura o autonomie de până la 450 de kilometri.

Cu detalii complete despre noua generație SsangYong Korando vom reveni în 5 marie. 

Comentarii (2)

  • SsangYong Fan Romania https://www.facebook.com/groups/648619281968126/
    0 0
  • https://images.cdn.circlesix.co/image/2/575/300/5/1/cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/2016/02/siv-2-1.jpg
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru