Prima imagine teaser cu viitorul Toyota GR Supra Super GT: japonezii pregătesc o versiune de circuit a legendarului Supra

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat prima imagine teaser cu viitorul concept GR Supra Super GT, o versiune de circuit a legandarului Supra. Prototipul va fi expus în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Toyota a prezentat noul concept GR Supra Racing în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul pregătit de constructorul japonez anunța renașterea iconicului Supra.

Între timp, Toyota a anunțat că versiunea de serie a modelului nipon va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în 12 ianuarie. Dar reprezentanții constructorului japonez au pregătit o nouă surpriză pentru fanii lui Supra.

Aceștia au publicat o imagine teaser cu GR Supra Super GT, prototip pe care îl vom vedea "în carne și oase" în cadrul Salonului Auto de la Tokyo tot din luna ianuarie. Oficialii Toyota nu vin cu detalii suplimentare despre Supra Super GT, dar cel mai probabil, noul concept va sta la baza unui Supra dezvoltat exclusiv pentru circuit.

Alături de noul concept, vizitatorii standului Toyota de la Tokyo vor putea admira prototipul TS050 Hybrid, modelul Yaris WRC cu ajutorul căruia Toyota a câștigat titlul constructorilor în acest an în Campionatul Mondial de Raliuri și un exemplar Lexus LC care a concurat în cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

În același timp, divizia Gazoo Racing dezvoltă și un prototip pentru cursele de anduranță.

Acesta va avea la bază conceptul GR Super Sport, un vehicul cu sistem hibrid de propulsie care promite 1.000 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru