Prima noutate Mercedes în 2017: SUV-ul GLA primește un facelift, anunțat deja de un teaser

de Bogdan Mirică
Marti, 03.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Faceliftul lui Mercedes GLA a fost deja anunțat de un teaser oficial. Modelul va copia aspectul fraților mai mari și va fi lansat la Salonul Auto de la Detroit.

Mercedes va profita de cel mai mare salon auto al începutului de an pentru a ne face cunoștință cu faceliftul modelului GLA, cel mai mic SUV din gama sa, introdus în urmă cu trei ani.

Pentru a pregăti debutul mondial, germanii au publicat deja un teaser oficial care trădează câteva modificări estetice timide, care îl vor apropia și mai mult de aspectul fraților mai mari: GLC și GLE. Designerii au redesenat partea frontală și posterioară ajutându-se de un spoiler nou și de linii diferite ale blocurilor optice. Semnătura LED-urilor diurne va fi și ea modificată pentru a semăna cu cea a SUV-urilor mai mari.

Interiorul va fi ceva mai bine îngrijit, cu materiale de calitate superioară, cu noi niveluri de echipare, cu un ecran multimedia de 8 inch și cu mai multă tehnologie. Își vor face apariția noi sisteme de siguranță și conectivitate, printre care și suportul Apple CarPlay și Android Auto.

Urmareste Automarket
Gama de motorizări va rămâne neschimbată, însă unitățile vor fi îmbunătățite pentru a reduce consumul, inclusiv agregatele împrumutate de la Alianța Renault-Nissan.

Debutul european al noului Mercedes GLA facelift va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, în luna martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru