Prima provocare pentru noul Skoda Karoq: un traseu de 1500 de kilometri între Mlada Boleslav și Stockholm

de Bogdan Mirică
Joi, 18.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda s-a gândit la încă o modalitate de promovare a noului Karoq, înlocuitorul lui Yeti. Modelul va parcurge o distanță de 1500 de kilometri între locul nașterii sale și locul debutului mondial.

Lansarea noului Skoda Karoq este tot mai aproape. Constructorul ceh pregătește debutul cu un traseu de 1500 de kilometri pe care unul dintre exemplarele deja produse îl va face. Bineînțeles, complet camuflat. Mai exact, prototipul celui mai mic SUV Skoda va parcurge distanța de 1500 de kilometri între Mlada Boleslav, locul de origine al brandului ceh, și Stockholm, capitala Suediei, locul unde va avea loc debutul mondial. Skoda a pregătit și un film care urmărește traseul mașinii.

Noul model are o lungime de 4.382 metri, o lățime de 1.841 metri și o înălțime de 1.605 metri, în timp ce ampatamentul de 2.638 mm scade la 2.630 metri în cazul versiunilor cu tracțiune integrală. Volumul standard al portbagajului este de 521 de litri, însă acesta poate fi extins la 1630 de litri dacă scaunele spate sunt rabatate.

Esential 5 motorizări va avea noul Skoda Karoq.
Știm deja că gama de motorizări va include 5 unități de propulsie, dintre care două pe benzină și trei diesel, cu capacități de 1.0, 1.5, 1.6 și 2.0 litri și puteri cuprinse între 115 CP și 190 CP.
Cel mai puternic diesel este un 2.0 TDI de 190 CP care vine în standard cu tracțiune integrală și cutie automată de viteze DSG cu 7 trepte. Noul motor TSI de 1.5 litri beneficiază de funcție de dezactivare a cilindrilor.

Înlocuitorul actualului Skoda Yeti, unul dintre cele mai longevive modele din istoria constructorului ceh, va ajunge pe străzile din Europa începând cu această toamnă, însă prețurile sale vor fi comunicate în cursul verii.

Comentarii (2)

  • Nu ar strica daca ar fi mentionate statele de-a lungul carora se desfasoara calatoria ... Casutele din lemn acoperite cu stuf par a fi izbe mici rusesti, dar poate ma insel eu ...
    1 1
  • cat este garda la sol?Se mentioneaza toate dimensiunile,insa,garda la sol, nu.La SUV-uri este foarte importanta sa aflam pe unde se situeaza in aceasta privinta.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru