Prima schiță cu conceptul Mercedes EQ Electric Silver Arrow: lansarea oficială este programată în 24 august

de Daniel Popescu
Marti, 14.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat un clip în care designerul șef Gorden Wagener desenează schița conceptului EQ Electric Silver Arrow pe care constructorul german îl va prezenta în 24 august.

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach din Statele Unite de la finalul lunii august se anunță unul important pentru constructorii premium din Europa.

Mercedes s-a înscris pe lista participanților și va prezenta un concept electric care a primit numele EQ Electric Silver Arrow. Pentru moment, constructorul german nu a publicat informații concrete despre acesta, ci doar un clip video pe rețeaua de socializare Facebook.

Imaginile îl arată pe Gorden Wagener, șeful departamentului de design, în timp ce desenează schița conceptului. Interesant este că schița evidențiază că noul concept are o formă complet diferită de cea a mașinilor de serie, cu o capota foarte lungă, în timp ce cockpitul este unul îngust.

Cel mai probabil, conceptul nu va ajunge în producție de serie, iar dezvoltarea acestuia nu are neapărat o importanță pentru design, întrucât publicația Autocar susține că germanii vor să promoveze un nou sistem de rulare electric.

Nu este clar care va fi performanța acestuia, însă se anticipează că acesta va fi introdus ulterior pe modele de serie care vor fi lansate în cadrul gamei electrice EQ. Toate detaliile despre Mercedes EQ Electric Silver Arrow vor fi dezvăluite cu ocazia lansării oficiale din 24 august.

Pe lângă Mercedes, rivalii de la BMW și Audi pregătesc de asemenea lansări importante la Pebble Beach.

În 23 august, Audi va prezent conceptul PB 18 e-tron, în timp ce BMW va profita de același eveniment pentru prezentarea noului Z4.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru