Primele date tehnice ale noii generaţii Mercedes-Benz Clasa E Coupe: gama de motorizări rămâne aproape neschimbată

de Daniel Popescu
Marti, 13.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O broşură cu datele tehnice ale noii generaţii Mercedes-Benz Clasa E Coupe dezvăluie că modelul va avea în continuare o versiune E 400 4Matic cu motor V6 biturbo de 3.0 litri şi 333 de cai putere.

Doar o zi ne mai desparte de întâlnirea cu noua generaţie Mercedes-Benz Clasa E Coupe, la numai câteva luni de la lansarea sedanului. Până în prezent, Mercedes nu a oferit date tehnice despre noul model, însă o publicaţie belgiană a dezvăluit câteva imagini cu o broşură a acestuia.

În broşură este menţionată versiunea E 400 4Matic cu motor V6 biturbo de 3.0 litri şi 333 de cai putere, unitate de propulsie care există şi în prezent pe facelift-ul coupe-ului. Cu acest sistem de propulsie, Clasa E Coupe accelerează de la 0-100 km/h în 5.3 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. De asemenea, în broşură sunt menţionate E 220d, E 200 şi E 300 cu motoare diesel şi pe benzină cu 4 cilindri.

Cu o zi în urmă, constructorul german a publicat un scurt clip video care prefaţează evenimentul de lansare, iar în cadrul acestuia sunt vizibile câteva noutăţi de design, în special la partea din spate. Partea frontală este însă în mare parte neschimbată, iar la interior se remarcă doar scaune şi guri de ventilaţie diferite. 

Noul Mercedes-Benz Clasa E Coupe va fi dezvăluit în cursul zilei de miercuri, 14 decembrie, iar debutul public va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Detroit din luna ianuarie. 

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru