Primele detalii despre viitoarea generație Renault Captur: SUV-ul ar putea primi versiune plug-in hybrid

de Daniel Popescu
Vineri, 30.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Renault Captur va fi prezentată în 2020 și ar putea avea o versiune plug-in hybrid, potrivit unor informații neoficiale.

Renault a lansat facelift-ul pentru prima generație a lui Captur în 2017, astfel că a doua generație urmează să apară abia în 2020. Presa franceza susține însă că producătorul a început deja testele cu un prototip al noii generații și oferă și câteva detalii interesante despre noutățile pregătite.

Publicația L'Argus afirmă că noul Captur va utiliza noua platformă CMF-B și va crește ușor în dimensiuni, întrucât lungimea acestuia va fi de 4.2 metri, comparativ cu lungimea de 4.12 metri a faceliftului. Acest lucru va permite un spațiu mai generos la interior, în special pentru pasagerii de pe bancheta spate, aceasta fiind o tendință remarcată la nivelul a numeroase segmente de piață.

Sursa citată oferă câteva informații și despre gama de motorizări. Marea noutate ar urma să fie prezența a două versiuni hibride: un micro-hibrid bazat pe un motor de 1.6 litri și 120 de cai putere și o versiune plug-in hybrid. Gama de propulsoare clasice va avea ca punct de referință noul motor TCe de 1.3 litri dezvoltat în parteneriat cu Mercedes, care a fost deja anunțat inclusiv pentru facelift în versiuni de 130 CP și 150 CP.

În plus, unitatea TCe de 0.9 litri ar urma să fie înlocuită de un motor de 1.0 litri și 100 de cai putere.

De asemenea, fanii propulsiei diesel ar urma să aibă la dispoziție un propulsor dCi de 1.5 litri, disponibil în variante de 85 CP și 115 CP.

Via L'Argus

Comentarii (2)

  • In 2020 minim ceva motorizari hibrid!
    Ma intreb daca duce motorul de pe Leaf sau Zoe caroseria de Captur, in acest caz mai avem cel putin una sau doua motorizari.
    Voila!
    2 8
  • Aici,in finalul articolului,cred ca s-a strecurat o mica greseala,daca ne luam dupa ultimele date tehnice ale producatorului Renault.Adica,motorul de 1461cmc diesel va fi livrat in doua variante de putere,pe toate autoturismele ce se produc sub brandul renault si anume 95cp si 115cp dupa ultimele modificari ale tehnologiei acestor motoare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru