Primele fotografii ale conceptului Saab 9-4x

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.01.2008
Crossoverul 9-4x este ultimul venit in familia de concepte Saab. Acesta va fi prezentat oficial la Salonul de la Detroit.

Esential

300 de cai putere poate stoarce motorul de 2.0 litri BioPower daca este alimentat cu etanol.

Desi Saab nu le-a publicat inca oficial, imaginile ultimului concept al suedezilor, 9-4x, au iesit la iveala pe internet prin incalcarea embargoului impus de producator. Noi le-am vazut, in rezolutie mica deocamdata, la prietenii de la Motor Authority, care sustin, citand surse interne Saab, ca noul concept crossover va iesi in versiune de serie undeva in 2009.

9-4x va utiliza un motor BioPower de 2.0 litri care va dispune de o putere impresionanta in cazul in care este alimentat cu etanol E85: 300 CP si 400 Nm. Alimentat normal, cu benzina de la pompa, motorul ajunge la 245 de cai si 353 Nm. Performantele sunt si ele foarte bune: 8 secunde pentru 0-100 si 235 km/h viteza maxima.

Saab 9-4x va imparti aceeasi platforma cu cea a lui Cadillac Provoq, ambele modele urmand sa fie construite la aceeasi fabrica din Mexic.

Sursa: MotorAuthority

Taguri: 9-4x, Saab

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru