Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe în versiunea Black Series

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.07.2011
Versiunea Black Series a lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe a fost surprinsă pe Circuitul Paul Ricard în cadrul unei sesiuni de test drive. Modelul oferă patru locuri, premieră pentru o versiune Black Series.

Mercedes-Benz a creat o versiune Black Series a lui C63 AMG Coupe. Aceasta este echipată cu un motor V8 de 6.208 cmc, care dezvoltă 517 CP şi 640 Nm. Unitatea este cu 30 CP mai puternică decât versiunea standard a lui C63 AMG echipată cu Pachetul Performance. Primele imagini neoficiale ale modelului au fost surprinse într-o anexă a circuitului Paul Ricard, unde se presupune că modelul urma să fie supus unei sesiuni de test drive.

Cea mai importantă schimbare la acest model faţă de oricare alt Black Series este legată de numărul de locuri, acesta fiind crescut la patru. Până în prezent, versiunile Black Series ale modelelor AMG nu ofereau decât două locuri. Potrivit unor voci, modelul a fost configurat pentru a fi utilizat cu uşurinţă pe drumurile publice şi în traficul de zi cu zi. Spre deosebire de alte modele Black Series, diferenţa dintre această versiune de performanţă şi un C63 AMG Coupe standard este de numai 20 de kilograme.

Cei de la Mercedes-Benz nu au dezvăluit încă timpul 0-100 km/h al acestui model, dar ne aşteptăm la o valoare situată în jurul a 4 secunde. Viteza maximă ar putea fi limitată la 250 km/h, iar înlăturarea limitării electronice ar putea duce şoferul şi cei trei pasageri ai săi foarte aproape de 300 km/h.

În ceea ce priveşte preţul, modelul C63 AMG Coupe Black Series ar putea fi mai ieftin decât BMW M3 GTS, acesta urmând să aibă un preţ de pornire situat în jurul sumei de 100.000 de euro pe piaţa din Germania.

Via | Autoblog.it

Comentarii (4)

  • black series - rosu
    pai ori e black ori e red :))
    in alta ordine de idei
    la 100k euro tot GT-R face legea. mai ales ca vom discuta de coupe 2+2
    21 9
  • @black series - roşu
    Versiunile Black Series nu semnifică nuanţa de caroserie a modelului, ci modificările operate pentru performanţă. E posibil să poţi comanda altă nuanţă de caroserie. Singurele excepţii sunt ediţiile ”Frozen Grey, Frozen Black” şi altele de acest gen de la BMW, spre exemplu, unde este oferită o singură nuanţă împreună cu un pachet special de opţionale.

    Două exemple:
    http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2009-sl65_amg_black_series/

    http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2008-clk63_amg_black_series/
    12 13
  • @Sebastian Toma
    cred ca glumea
    18 5
  • THE M 3 KILLER ...FIE EL SI GTS
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru