Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C63 AMG facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.12.2010
Odată cu facelift-ul lui C-Klasse, a venit rândul versiunii AMG a acestui model să primească o actualizare estetică. Iată primele imagini ale lui C63 AMG facelift!

La scurtă vreme de la dezvăluirea lui Mercedes-Benz C-Klasse facelift, primele imagini ale versiunii C63 AMG cu facelift au ieşit la suprafaţă. De data aceasta, nemţii de la Evo-Cars au reuşit să le obţină primii, iar modelul pare să primească aceleaşi modificări pe care le-a primit şi versiunea standard a lui C-Klasse W204. Interiorul a fost şi el modificat, dar motorizarea rămâne neschimbată până la prima "strigare" din concernul Daimler-Benz.

Cele două imagini prezintă o ipoteză extrem de apropiată de realitate şi sunt, cel mai probabil, obţinute de pe serverul nemţilor de la Mercedes. În ceea ce priveşte motorizarea, nu este clar dacă modelul din Stuttgart oferă tot 457 CP sau a primit şi modificări sub capotă. Cutia de viteze a fost însă schimbată cu o unitate MCT cu şapte trepte. Graţie noii transmisii, modelul oferă un consum de carburant mai redus şi timpi de răspuns mai mici. De asemenea, şoferul poate activa o funcţie de demaraj rapid controlat, intitulată Race-Start.

Sunt şanse ca modelul să debuteze la Detroit alături de fratele său mai puţin puternic. Ne aşteptăm la un anunţ oficial din partea nemţilor în prima parte a anului viitor.

În România, C63 AMG fără facelift porneşte de la 74.028 euro cu toate taxele incluse.

Via | Evo-Cars.de

Comentarii (6)

  • Parerea mea M3 poate sa stea linistit.
    4 16
  • ...
    daca baietii astia de la amg au gasit o solutie ca puterea pe care o dezvolta motorul sa fie transmisa la roti fara ca acestea sa se invarta in gol eu zic ca m3-ul nu ar mai sta chiar atat de linistit...
    5 0
  • andrei
    opinie
    e dinam si placut...la exterior intradevar m3 e putin mai sus dar trebuie sa fiu sincer,interiorul e superb!!!
    11 1
  • M3 poate sa stea linistit,dar RS5 cred ca o sa faca noaptea in pat de frica...
    1 7
  • Rodallega
    opinie:D
    Mai bine arata inainte....i-au pus blocuri optice care seamana cu cele de pe Skoda Octavia facelift:(
    1 10
  • lorinczi.thomas
    compact
    Cand am vazut primele imagini cu c facelift am crezut ca a devenit mai de clasa compacta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru