Primele imagini ale noului Nissan GT-R facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Nissan a operat o serie de modificări estetice şi mecanice pe versiunea 2012 a modelului de performanţă. GT-R primeşte lumini LED, jante noi şi câţiva cai putere în plus.

Deşi se bucură de succes printre fanii modelelor de performanţă, japonezul Nissan GT-R va primi în toamna acestui an o serie de modificări estetice, programate să apară pe stradă odată cu lansarea versiunii 2012.

Faceliftul aduce cu sine lumini LED integrate în spoilerul frontal şi poziţionate sub blocurile optice, precum şi o grilă cu un contur ceva mai bine definit. Noutăţi şi în partea posterioară, unde facem cunoştinţă cu un deflector mai pronunţat, care înglobează de această dată şi un stop pentru frână. Nu puteau lipsi nici modelele noi pentru jante, cu un design mai discret şi finisaje în ton sau în contrast cu nuanţele caroseriei.

Cel mai probabil, faceliftul va aduce cu sine şi câţiva cai putere în plus sub capotă, probabil 20 sau 30. În aceste condiţii, aportul de putere va ajuta coupe-ul nipon să sară peste bariera de 500 de cai putere şi să provoace la duel actualul Porsche 911 Turbo, rivalul său declarat.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • Dl. Mirica - care este puterea GTR-ului acum, inainte de facelift?
    5 0
  • black edition are deja 485 de cai parca
    5 0
  • GT-R versus Porsche
    Cu 20-30 CP in plus, GT-R va trece de bariera de 500CP, actuala versiune avand 485 CP.
    Porsche 911 nu concureaza cu GT-R(avand 345 sau 385CP in fct de versiune) decat la pret.Rivalii lui GT-R sunt Porsche GT3(in special pe circuit) si 911 Turbo(ca all-rounder).Cu peste 500CP, GT-R-ul va tine pasul cu 911Turbo in linie dreapta si il va surclasa si mai clar pe circuit sau drumuri virajate.
    P.S.-Iata un test realizat de Quatroruote cu cele mai noi 10 supercaruri(desi M3 sau Jaguar XK-R nu pot fi numite asa), in care GT-R se plaseaza imediat dupa Ferrari 458 Italia si Lamborghini Gallardo Superleggera:
    http://www.quattroruote.tv/prove/video/club_quattro_secondi
    6 3
  • @kubica
    Asa este, Spec-V are 485, iar GT-R normal are 480.
    Ma enerveaza "reporterii" care nu au habar despre cea ce scriu, nici macar nu stiu sa traduca (sau sa foloseasca Google Translate).
    Pe autoblog scrie ca se va aduce o crestere de putere de 20-30 CP fata de cei 480 CP pe care ii are GT-R-ul acum, nu:
    "Cel mai probabil, faceliftul va aduce cu sine şi câţiva cai putere în plus sub capotă, probabil 20 sau 30. În aceste condiţii, aportul de putere va ajuta coupe-ul nipon să atingă 480 de cai" (TM) Mirica
    3 3
  • @bernd
    Imi pare rau ca m-am grabit si nu am sesizat si asta, rivalul GT-R-ului este 911 Turbo, asa scrie si in articolui original.
    2 0
  • erată
    În text s-a strecurat într-adevăr o eroare. S-a corectat. Mulţumim!
    0 3
  • informatii corecte
    Pentru kubica: black edition este doar un nivel de echipare ca si premium. indiferent ce model de echipare alegi fie el premium fie black edition tot 485 cp.

    Primul varianta de GT-R model 2008 pentru europa iar pentru america 2009 ca ei au un an in fata la toate modelele tot in aceleasi variante de echipare aveau 480cp apoi au avut facelefit iar modelul 2009 pentru europa respectiv 2010 pentru america a avut 485 cp.

    pentru noname00 spec-v are tot 485cp ca si modelul 2009
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru