Primele imagini ale pachetului M Sport pentru BMW Seria 5 GT

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.07.2011
Colegii de la BMWBlog au prezentat primele imagini ale pachetului M pentru Seria 5 GT. Acesta va fi disponibil din toamnă şi vine alături de o serie de opţionale din gama Individual.

BMW Seria 5 GT va fi oferit şi în compania pachetului M Sport începând cu toamna acestui an. Pachetul M Sport include o serie de accesorii aerodinamice, elemente de suspensie şi componente interioare dezvoltate special pentru aceast model. Împreună, aceste accesorii ridică la un nivel superior capacităţile sportive ale lui Seria 5 GranTurismo şi îi conferă un aspect mai agresiv. Pachetul aerodinamic include o bară faţă restilizată, un set de praguri laterale, o bară spate cu mici modificări şi un set de jante din aliaj.

Clienţii pot opta fie pentru jantele M din aliaj uşor şi "spiţe V", oferite pe dimensiunea de 19 inch, fie pentru jantele cu "spiţe duble" pe 20 inch. Garda la sol a fost redusă graţie unui kit pentru suspensie, iar ornamentele eşapamentelor au fost finisate într-o nuanţă închisă de crom. Alături de pachetul M Sport, BMW oferă şapte finisaje exterioare pentru Seria 5 GT, incluzând nuanţa Carbon Black Metallic.

La interior, clienţii primesc fie tapiţerie textil/alcantara (piele Dakota pentru versiunea 550i), un volan M îmbrăcat în piele şi pedale sport. Ornamentele de la interiorul pragurilor sunt realizate din aluminiu şi poartă sigla M, iar plafonul este vopsit în atracit.

Cusăturile sunt realizate cu fir de culoare gri. Clienţii care optează pentru pachetul M Sport pentru BMW Seria 5 GT au la dispoziţie o serie de elemente din gama Individual.

Via | BMWBLOG

Comentarii (4)

  • Nice botic...
    ...dar pentru spate nu s-a gasit nici un "medicament"? :)
    12 2
  • L-am vazut in realitate arata destul de bine, inclusiv spatele. Este o masina foarte mare.
    8 8
  • @@GT-R
    Stiu, l-am vazut si eu, arata bine atata timp cat nu-l privesti din spate... E mult prea fortat stilul... L-am vazut oricum in multe "top-uri" de hidosenie, deci nu numai mie mi se pare asa...
    8 9
  • 5GT
    Ca tot spunea cineva ca BMW-urile arata mai bine in realitate decat in poze. Uite asta arata mult mai bine in poze, mai ales in poza de mai sus, care datorita unghiului din care a fost facuta ascunde multe ... forme si proportii. Cu sau fara pachetul M, seria 5GT este o masina disproportionata si cu un design nereusit (ca sa fiu elegant si sa nu spun foarte urata).
    11 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru