Primele imagini ale supercarului mexican Vuhl 05

de Bogdan Mirică
Marti, 11.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mexicanii de la Vuhl au publicat două noi teasere ale supercarului 05, aşteptat să debuteze luna viitoare la Festivalul de la Goodwood. Cu această ocazie, Vuhl a anunţat şi parteneriatul său cu Michelin.

Mexicanii se pregătesc să ne facă cunoştinţă cu primul lor supercar. Este pregătit de compania VUHL (nume creat din abrevierea cuvintelor Vehicle of Ultra High-performance and Lightweight), care şi-a anunţat intenţiile încă din luna martie a acestui an.

Se pare că pregătirile sunt în faza finală, mexicanii testând deja supercarul. Sesiunile se vor termina spre sfârşitul acestei luni, exact înainte de lansarea oficială, programată la mijlocul lui iulie, cu ocazia Festivalului de la Goodwood.

Pentru a pregăti terenul, Vuhl a publicat şi două teasere ale supercarului, botezat cu indicativul 05. Ultimul dintre ele anunţă şi parteneriatul încheiat de maxicani cu cei de la Michelin. Francezii vor oferi pneuri pentru viitorul supercar.

Urmareste Automarket
Pentru a se asigura că primul lor produs va fi unul competitiv, cei de la Vuhl au definitivat partea de inginerie în Marea Britanie şi au testat apoi tehnologiile în Statele Unite şi Canada cu ajutorul celor de la Michelin.
Caroseria va fi fabricată tot în Canada, iar asamblarea finală se va face în Mexico City, în atelierele Adman Leku.

Premizele Vuhl sunt îmbucurătoare, dacă ne gândim că fondatorii companiei, fraţii Iker şi Guillermo Echeverria, oameni cu experienţă în lumea motorsportului, sunt sprijiniţi de statul mexican şi de furnizori de primă clasă, cum sunt Ford, Multimatic şi Michelin.

via Vuhl

Comentarii (1)

  • grila fata seamana cu cea de pe 208.....parerea mea...
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru