Primele imagini cu conceptul BMW Seria 8 Coupe au apărut pe internet: design modern pentru viitorul model pregătit pentru 2018

de Daniel Popescu
Joi, 25.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini cu BMW Seria 8 Coupe Concept au apărut pe un forum german cu numai o zi înainte de lansarea oficială de vineri.

Cu două săptămâni în urmă, BMW publica un teaser pentru Seria 8 Coupe Concept și anunța că lansarea oficială a acestuia va avea loc în 26 mai cu ocazia Concursului de Eleganţă Villa d'Este. Iată însă că, cu numai o zi înainte de prezentarea oficială, câteva imagini cu noul concept au apărut pe forumul german German Car Forum.

Imaginea frontală dezvăluie un design modern cu o grilă de mari dimensiuni și blocuri optice înguste, în timp ce fotografia din spate are o rezoluție scăzută, însă evidențiază o bară de protecție proeminentă.

BMW a confirmat anterior că versiunea de producție a noului Seria 8 Coupe va fi dezvăluită în 2018, iar livrările vor începe cel mai probabil în 2019. Modelul urmează să înlocuiască în gama BMW Seria 6 Coupe, întrucât acesta a ieșit deja din producție.

"BMW Seria 8 Coupé va continua tradiţia noastră în ceea ce priveşte coupé-urile sportive de lux şi adaugă un veritabil dream car în portofoliul nostru - o nişă de fascinaţie auto pură.

Seria 8 Coupé va sublinia statutul nostru de lider al segmentului de lux. Vă pot confirma că acesta va fi un adevărat coupé sport de lux", explică Harald Krüger, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW.

Potrivit unor informații neoficiale, BMW Seria 8 Coupe Concept ar urma să aibă inclusiv o versiune cu motor cu 12 cilindri şi să fie completat de o versiune decapotabilă în 2019, iar oficialii producătorului analizează inclusiv varianta lansării unei versiuni de performanţă M8. Prețul estimat de vânzare ar putea depăși 150.000 de euro.

Via German Car Forum, Carscoops, Motor Authority

Comentarii (10)

  • are ceva de Aston (alura generala) cu urme de ...Toyota (decupajul in spoiler de sub faruri) :D Narile sunt usor exagerat de proeminente.

    Arata bine, chiar foarte bine, urmeaza de aflat performantele tehnice care sigur nu vor dezamagi.
    8 7
  • ”va sublinia statutul nostru de lider al segmentului de lux”
    zi zau!
    toti se cred lideri daca-i intrebi. modelul american de umflare in pene in scop de marketing: cel care-si doreste un BMW crede ca ia cea mai buna masina, cel care are un BMW e magulit ca masina lui e cea mai buna. pentru ca toti cautam mereu doar ce e mai bun, in loc sa cautam ceea ce avem nevoie.

    daca te uiti in gura televiziunilor sau posturilor de radio, toti sunt numarul 1 la audiente.

    o lume plina de inselaciune.
    21 4
  • Grila frontala e prea exagerata....asta asa ca prima impresie...
    Din lateral si din spate foarte reusit.
    Sa speram ca interioru o sa fie mult mai diferit decat cele din seria 7 si seria 5 care sunt 90% cam la fel....
    10 4
  • Poza 2 e geniala :))
    Arata fain oricum. E rivalul lui GT AMG?
    3 4
  • Mai multe imagini: http://autotijd.be/archief/1532/gelekt-de-bmw-8-reeks-concept
    2 3
  • Sandu al-III-lea
    Arata al dracului de bine.Deja strang banii :)
    2 6
  • @Eo
    Cred ca va fi rivalul lui S class coupe. Mai repede i8 e rival cu AMG GT..
    ps. narile alea mi se par exagerate si strica design-ul....in rest ramane de vazut.
    1 0
  • @AM doar 3 imagini? Serios, e plin netul de poze din aproape orice unghi. Inclusiv video pe canalul de youtube oficial

    https://www.youtube.com/watch?v=VrwE9I1CJqw

    Si nu-mi place. Grila aia strica toata masina. Parca e un somn.
    BMW ia o decizie proasta, inlocuid seria 6 cu 8. E doar o decizie de marketing. Ideile s-au cam terminat. Ma asteptam la altceva decat un nou seria 6, rebranduit ca sa aprinda niste pasiuni.
    2 1
  • mai degraba s-au inspirat din ciocul unui parrotfish. Chestie pe care au facut-o, initial, si cei de la Mercedes.
    1 2
  • Piesa ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru