Primele imagini cu Ferrari 599 GTB Hybrid

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 28.02.2010
Primele imagini cu versiunea hibrida a lui Ferrari 599 GTB au aparut pe internet cu cateva zile inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva.

Esential

100 cai putere este aportul motorului electic al lui 599 Hybrid

Imaginile cu conceptul Ferrari 599 Hybrid au aparut pe internet, cu doar cateva zile  inainte de debutul de la Geneva al modelului. Se pare ca fotograful care a surprins aceste imagini asista la o prezentare privata a celor de la Ferrari.

Potrivit primelor informatii, motorul electric al hibridului Ferrari produce 100 CP si ofera un cuplu motor de 149 Nm. Performantele lui 599 sunt imbunatatite de aportul motorului electric, chiar daca masa totala a masinii a crescut cu 100 kg. 599 Hybrid va avea si un sistem de recuperare a energiei cinetice (KERS), asemanator cu cele folosite pana sezonul trecut in Formula 1.

Desi sistemul hibrid e destul de avansat, voci din cadrul companiei din Maranello anunta ca vor trece trei sau patru ani pana cand acesta va fi introdus in productia de serie. Ferrari va dezvalui mai multe detalii despre 599 GTB Hybrid la lansarea oficiala de la Geneva.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • ...............
    cel mai tare hybrid
    4 4
  • nice
    frumoasa culoare
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru