Primele imagini cu interiorul lui Samsung SM7, berlina coreeană de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.07.2011
Samsung a publicat primele imagini cu interiorul noului SM7, un sedan de mari dimensiuni ce ar putea da naştere pe viitor unui potenţial înlocuitor pentru Renault Safrane.

După ce a publicat primele informaţii şi imagini ale noului SM7 la mijlocul lunii iunie, Samsung Motors, subsidiarul Renault, a revenit astăzi cu primele detalii din interiorul sedanului. Vârful de gamă al coreenilor, văzut ca un punct de plecare şi pentru revenirea celebrului Renault Safrane, se vrea a fi un etalon în materie de lux şi spaţiu în clasa sedanurilor mari.

Cele mai noi imagini oferite de Samsung trădează aspectul habitaclului, designul folosit în croirea scaunelor şi a planşei de bord, precum şi spaţiul garantat pasagerilor de pe bancheta din spate. Renault şi Samsung vor publica mai multe detalii despre viitorul SM7 odată cu lansarea acestuia pe piaţa din Coreea de Sud, programată spre sfârşitul acestui an.

via | auto-media 

Comentarii (5)

  • interesant... il asteptam
    15 1
  • razvanis
    interesant
    du-te in showroom renault te asteapta acolo sub alt nume
    5 11
  • cat spatiu...
    Deci in spate ai spatiu sa faci si-o hora...
    Astia vad ca dau tun dupa tun.. cu latitude vanzarile merg peste asteptarile lor, asta cu siguranta o sa faca niscai ravagii...
    Interiorul e frumos, de bun gust... nici aeronava, dar nici "mort" ca pe la altii
    8 1
  • @razvanis
    wow, mai ai "secrete" din astea? esti un adevarat cunoscator... ce sa zic
    8 1
  • ca sa vezi,
    iata telefonul cu volan!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru