Primele imagini cu interiorul noii generații Jeep Wrangler: modelul debutează oficial în 29 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat primele imagini cu interiorul viitoarei generații Wrangler. Americanii nu au oferit detalii suplimentare, dar promit că vom afla toate informațiile în 29 noiembrie.

Jeep pregătește lansarea noii generații Wrangler, iar primele imagini cu exteriorul au fost deja publicate de constructorul american. Acum, oficialii Jeep vin cu două fotografii noi care ne oferă informații despre interiorul viitoarei generații Wrangler.

Așa cum au promis, noul model pregătit de Jeep adoptă o serie de elemente pe care le-am tot văzut pe mașinile moderne. Un ecran a fost poziționat între ceasurile de bord, în timp ce consola centrală este și ea dominată de un display tactil prin intermediul căruia pasagerii vor controla sistemul de infotainment. 

Pentru moment, Jeep spune că noua generație Wrangler va fi oferită cu "motoare eficiente avansate". Zvonurile apărute vorbesc despre un motor pe benzină cu 4 cilindri de 2.0 litri și despre un V6, tot pe benzină, de 3.6 litri. Fanii motoarelor diesel nu sunt uitați, Jeep urmând să ofere un V6 de 3.0 litri. Sistemul de tracțiune integrală va fi oferit standard, iar clienții vor putea bifa o cutie de viteze automată cu 8 rapoarte.

Toate detaliile despre noua generație Jeep Wrangler le vom afla în 29 noiembrie cu ocazia prezentării din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru