Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes-Benz Sprinter: utilitara primește accesorii moderne

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu interiorul viitorului Sprinter. Utilitara constructorului german va fi prezentată în februarie 2018, iar livrările vor începe în primăvara anului viitor.

Mercedes-Benz a stabilit noi tendințe în ceea ce privește campaniile de marketing care anunță viitoarele modele. Nemții mizează acum pe fotografii cu interioarele modelelor și nu pe imagini neclare cu exteriorul.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni am putut admira primele poze cu habitaclul viitoarei generații Clasa A, acum a venit rândul să cunoaștem interiorul viitorului Sprinter. Utilitara constructorului german integrează acum o serie de elemente metalige, un sistem de infotainment modern și un volan diferit.

În centrul instrumentarului de bord se află un ecran generos poziționat pe verticală. Consola centrală oferă și ea un ecran de dimensiuni mari care a fost încadrat între două guri de ventilație. În partea inferioară, nemții au poziționat butoanele care controlează sistemul de climatizare.

Noul Mercedes-Benz Sprinter va fi prezentat în luna februarie a anului viitor, iar vânzările vor începe în primăvară. O versiune electrică denumită eSprinter ar urma să debuteze în 2019.

Comentarii (5)

  • Scaune cu comenzi electrice pe o utilitara////
    Numa Mercedes putea face asa ceva....I like it!!!
    3 1
  • Partea centrala seamana cu casetofoanele din anii '90. Plastic glossy intr-o utilitara este total contraindicat. Personal mi se pare un regres pentru durabilitate noul model.
    5 2
  • Un proiect la care designerii au avut mana libera sa-si bata joc. In mijlocul bordului parca troneaza un casetofon din anii 90....iar cele doua...cutiute....hai sa le zic spatii de depozitare de pe mijlocul plansei de bord ma duc cu gandul la multitudinea de maxi-taxi improvizate din nu-stiu-ce dube, carora li s-au atasat niste cutiute de plastic pentru biletele pe care le primesc clientii la urcare si pentru maruntisul din dotarea soferului, atat de necesar cand da rest.
    4 1
  • In timp ce scriam, MB postase deja comentariul. Se pare ca nu sunt singurul care a vazut "casetofonul" din bord. :)))
    3 0
  • slabut, nu arata bine interiorul. Nici nu ar trebui, doar e utilitara, insa nici practic nu pare sa fie

    plasticul ala glossy arata cam ieftinache si abia asteapta sa fie zgariat.
    butoanele sunt putine si ordonate, insa ochiometric se afla cam departe de sofer.
    si o sa fie o placere sa umbli cu mana calda la ecran cand din prize bate aer rece.

    Au incercat sa imbine doua lumi si le-a iesit o aiureala

    Cat despre scaunele electrice, sunt absolut necesare aici, cand dubele sunt schimbate des intre soferi, apesi un buton si ai scaunul imediat reglat dupa preferintele tale salvate in memorie
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru