Primele imagini cu Jeep Renegade facelift: design mai modern pentru SUV-ul subcompact

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a publicat primele imagini cu Renegade facelift, care evidențiază o serie de modificări la blocurile optice și stopuri prin care SUV-ul subcompact devine mai modern. Pentru moment nu există însă imagini cu interiorul.

Jeep profită de prezența de la Salonul Auto de la Torino din această săptămână pentru a dezvălui publicului european un facelift pentru Renegade.

SUV-ul subcompact primește astfel o îmbunătățire după aproximativ 3 ani, însă pentru moment constructorul american s-a limitat să publice două imagini cu exteriorul, pe lângă teaser-ul dezvăluit cu numai câteva zile în urmă.

Cele mai mari schimbări sunt la nivelul blocurilor optice, care au acum un aspect estetic modern, în timp ce luminile amplasate pe aripi sunt albe, în condițiile în care anterior erau portocalii. O altă schimbare majoră este remarcată în spate la nivelul stopurilor, care au primit la rândul lor îmbunătățiri și sunt predominant roșii, ceea ce le oferă un aspect modern și proaspăt.

Din păcate, Jeep nu a publicat încă imagini cu interiorul, însă acestea urmează să fie făcute publice în zilele următoare. Anterior, surse din presa internațională anunțau că interiorul va avea parte de o reconfigurare mai amplă, inclusiv prin utilizarea unui sistem de infotainment cu ecran mai mare decât cel actual de 6.5 inch.

Prin creșterea în dimensiuni a display-ului, Jeep va elimina și o parte din butoanele clasice, în trend cu ceilalți mari constructori.

În scurtul comunicat de presă, Jeep menționează Renegade facelift beneficiază de "motoare noi", fără însă să ofere detalii în această privință. Totuși, potrivit unor informații anterioare neoficiale, Renegade facelift va fi disponibil inițial cu un motor cu 3 cilindri cu capacitatea de 1.0 litri capabil să genereze 120 de cai putere.

Via Jeep

Comentarii (1)

  • hazard
    era draguta prima generatie, se ridica de rotile din spate la franarea de la 100kmh :)))
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru