Primele imagini cu Lamborghini Reventon Roadster

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.09.2009
Primele imagini ale noului Lamborghini Reventon Roadster au fost dezvaluite pe internet cu doar cateva zile inainte de debutul de la Frankfurt. Supercarul este echipat cu un motor V12 de 6.5 litri si 650 CP.

Lamborghini a dezvaluit primele imagini cu Reventon Roadster, versiunea decapotabila a celebrului supercar din Sant’Agata. La fel ca fratele sau coupe, Reventon Roadster va fi produse in serie limitata si va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Design-ul lui Reventon nu a fost schimbat odata cu transformarea acestuia dintr-un coupe intr-un roadster, ci mai degraba adaptat la noile conditii.

Cel mai probabil, noul Lamborghini Reventon Roadster va folosi acelasi motor V12 de 6.5 litri cu care a fost echipat si modelul Lamborghini Reventon Coupe. Motorul V12 al acestui model dezvolta 650 CP si ofera un cuplu motor de 660 Nm. Forta acestui propulsor este pusa pe sosea prin intermediul unei transmisii e-gear si al unui sistem de tractiune integrala.

Pretul unui Lamborghini Reventon Roadster porneste de la circa 1.2 milioane de euro, iar productia ar putea fi limitata la doar 20 de unitati. Clientii Lamborghini care aleg un Reventon Roadster se vor putea lauda cu un model care accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.4 secunde, pe cand viteza maxima este apropiata de 340 km/h.

Via | WorldCarFans

Comentarii (8)

  • Sebastian T.
    Ce masina eleganta!
    3 3
  • numai eleganta nu e! :)) e o bestie !
    9 0
  • Stefan
    nu imi place
    e oribila
    1 12
  • :)
    Superba!!!
    4 0
  • TZENU BMW
    bijuterie
    f22 raptor ca si frateso beton frate ce sa mai .Cea mai frumoasa masina din lume[de fitze]
    1 2
  • m-a lasat fara cuvinte :x
    o adevarata bestie, design-ul meerita tot respectul.
    o CAPODOPERA de masina, dar PRETUL e pe masura :O
    3 0
  • din punctul meu de vedere e cea mai tare masina facuta pana acum.
    1 0
  • lambo
    arata incredibil, initial mi s-a parut cam complicata dar daca te uiti cateva secunde la ea parca se transforma intr-o opera de arta e super-bestia , direct imagine de background
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru