Primele imagini cu Lexus LC Convertible Concept: prototipul niponilor va fi expus la Detroit și anunță o versiune de serie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 11.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat primele imagini cu viitorul concept LC Convertible. Prototipul va fi expus în premieră în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

La începutul anului trecut au apărut o serie de zvonuri care spuneau că producătorului nipon Lexus analizează oportunitatea lansării unor noi versiuni bazate pe modelul LC. Potrivit acelor informații, japonezii își doreau o decapotabilă și o variantă de performanță.

Acum, oficialii Lexus au publicat primele imagini și informații referitoare la noul LC Convertible Concept, semn că lucrurile s-au mișcat în direcția indicată în urmă cu un an.

Conceptul pe care Lexus îl expune în premieră în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în 14 ianuarie, ar urma să primească și o versiune de serie, însă reprezentanții constructorului nipon nu oferă detalii suplimentare. De asemenea, oficialii Lexus nu au oferit detalii nici despre plafonul retractabil sau despre motorizarea folosită. 

"O versiune de producție cu siguranță ar oferi experiențe încântătoare în mai multe moduri. Vei putea observa linii dinamice la exterior, vei putea asculta sunetul motorului și vei putea simți lumea din jurul tău atunci când conduci.

O versiune de serie ar urma să trezească simțurile într-un mod unic, de fiecare dată când stai în spatele volanului", a declarat Tadao Mori, șeful de design din cadrul acestui proiect.

Comentarii (1)

  • Cand vezi masina asta si te uiti dupa aceea la cutiile triadei nemtesti iti dai seama ca mai este speranta. Unii mai proiecteaza si cu inima, nu numai cu gandul cum sa-ti ia banii din buzunar.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru