Primele imagini cu Life Ball Mini 2008

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 15.05.2008
Pentru a mai reduce din asteptare, imagini cu Life Ball Mini 2008 au fost dezvaluite astazi presei.

Astazi au aparut in presa trei imagini noi cu Life Ball MINI 2008, urmand prezentarea de luna trecuta a unui rendering de catre Agent Provocateur. Fotografiile prefateaza aparitia oficiala a modelului unicat Mini care va avea loc la Viena, sambata, pe 17 mai in cadrul celui mai mare eveniment de caritatea din Europa.

Marca de lenjerie intima a transformat noul Mini Clubman intr-o masina de politie seductiva, desi i-au fost instalate bare, geamuri cu tenta neagra si catuse pentru a sugera disconfortul unei inchisori. Modelul special Mini va fi condus de catre Joseph Core pana la primaria din Viena, locul unde va avea loc evenimentul.

“Noua forma evoca traditionalul Mini van de politie englezesc dupa care am fost inspirati pentru crearea stilului Agent Provocateur al interiorului, in care chiar ti-ai dori sa fii luat prizonier!”, spune Joseph Core, unul dintre fondatorii casei de lenjerie intima Agent Provocateur.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru