Primele imagini cu Lynk&Co 03: sedanul este testat sub camuflaj înainte de lansarea oficială

de Daniel Popescu
Duminica, 22.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lynk&Co a publicat mai multe fotografii cu sedanul 03 sub un camuflaj puternic realizate în timpul unor teste premergătoare lansării oficiale.

Lynk&Co, brandul auto lansat recent de Geely, constructorul chinez care deține și Volvo, se pregătește intens pentru lansarea celui de-al treilea model din cadrul gamei. După SUV-urile 01 și 02, constructorul va prezenta în curând sedanul 03, care inițial va fi lansat pe piața chineză înainte să ajungă la un moment dat și în Europa.

Înainte de lansare, chinezii au publicat o serie de imagini camuflate din cadrul unor teste și, chiar dacă elementele de design sunt bine ascunse, liniile modelului sunt asemănătoare cu cele observate anterior la 01 și 02.

Modelul este construit pe platforma CMA, aceeași pe care a fost dezvoltat și noul Volvo XC40, iar în faza inițială va fi disponibil cu motoare pe benzină și o versiune plug-in hybrid. Cel mai probabil, gama va fi completată și cu o versiune electrică, însă aceasta își va face apariția după anul 2020.

Lynk&Co s-a remarcat până în prezent printr-o strategie atipică, întrucât propune un model de achiziție bazat pe abonament pentru a atrage tinerii obișnuiți să plătească lunar pentru diverse servicii, așa cum este Netflix.

Totuși, va exista și opțiunea de a achiziționa modelul cu plata pe loc.

În ciuda faptului că a apărut pe piața de curând, Lynk&Co s-a remarcat deja după ce a primit 6.000 de comenzi pentru primul model 01 în numai 137 de secunde de la lansarea acestora.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru