Primele imagini cu noul Audi A1 au apărut pe internet: subcompacta preia elemente de design de la Q2 și integrează Virtual Cockpit

de Daniel Popescu
Luni, 18.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O publicația belgiană a prezentat o galerie foto cu noua generație Audi A1, care evidențiază schimbări de design și introducerea sistemului Virtual Cockpit. Lansarea oficială ar putea avea loc în 20 iunie.

Audi a început săptămâna trecută o amplă campanie online pentru promovarea noii generații A1 printr-o serie de teasere, însă planurile constructorului de la Ingolstadt sunt acum bulversate de imaginile detaliate apărute pe internet pe site-ul publicației belgiene Autotijd.

Imaginile scot în evidență schimbări pronunțate la nivelul părții frontale: grila este mai mare și are o formă hexagonală, în timp ce blocurile optice au mai multe linii drepte. În general, modelul are acum linii mai dinamice, iar unele elemente de design sunt preluate de la unul dintre cele mai noi SUV-uri ale producătorului, Audi Q2.

Publicația belgiană a oferit câteva imagini și cu interiorul, care arată prezența panoului de instrumente Virtual Cockpit și a interfeței multimedia touchscreen, elemente confirmate deja de Audi în cadrul teaserelor anterioare.

Cele două versiuni Audi A1 care au apărut pe internet sunt 40 TFSI (în culoare de caroserie galbenă) și 35 TFSI (caroserie gri), ambele în echiparea S Line, care oferă bare de protecție cu design special, eleron spate, jante de dimensiuni mai mari și diverse elemente suplimentare pentru volan și scaune.

Presa internațională speculează că noua generație Audi A1 va fi prezentată oficial în 20 iunie, înainte ca prima întâlnire cu publicul să aibă loc la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.

Via Autotijd, Carscoops

Comentarii (6)

  • someone
    cand am vazut pe portbagaj emblema 40tfsi mi s-au taiat genunchii . apoi mi-am adus aminte de noul sistem de notare audi, si mi-am revenit
    6 4
  • arata masinuta asta ca fiind premium?! nu mi se pare...
    3 8
  • Consola centrala are 3 etaje descentrate....turnu' din Pisa o fi fost inspiratia?
    7 4
  • Nelu Pantofaru'
    Nu stiu de ce, dar masina asta mie se pare prea incarcata la design. O gramada de artificii si muchii ascutite care incarca foarte mult, parerea mea.
    Si la interior e la fel povestea. Imi place la interior bordul ca e orientat spre sofer si grila aia de aerisire ce duce a Passat. In rest foarte incarcata masina cu multe artificii de design inutile.
    4 4
  • Interior de Polo, stopuri în formă de L, tipic Bmw, preț 40.000 euro.
    6 3
  • Nu-i urîtă - ba chiar echilibrată-n proporții -, dar și-a pierdut mult din originalitatea curburilor simple / armonioase care o separau de alte mașini de segment B - inclusiv în interiorul devenit și el *colțos* și cu materiale mai puțin prietenoase la atingere se pare.

    În orice caz, noul A3 va trebui *umflat* considerabil ca să nu fie canibalizat de A1-2-3-ul ăsta. :-)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru