Primele imagini cu noul Opel Astra

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 09.05.2009
Opel ne prezinta noua generatie Astra. Deocamdata, prin imagini-teaser care dezvaluie doar cateva detalii de design ale modelului german.

Opel a publicat in acest weekend primele fotografii oficiale cu noua generatie a modelului de segment compact Astra. Insa, la fel cum s-a intamplat si in cazul lui Insignia, Opel Astra debuteaza pe internet printr-o serie de imagini teasing, care nu ne arata decat cateva linii si detalii ale noii generatii Astra.

In imagini, blocurile optice ale noului Astra sunt acoperite strategic de schitele lui Marc van der Haegen (designerul lui Opel Astra) si de Lazslo Kreth (seful inginerilor care au contribuit la dezvoltarea noului model Opel). Totusi, imaginile scot in fata conturul fluid al proiectoarelor de ceata si grila desenata in stilul binecunoscut de pe Insignia.

Evident, imaginile de astazi nu fac decat sa confirme faptul ca imaginile prezentate acum cateva saptamani de Automarket fac parte din lotul de fotografii oficiale pe care Opel le pregateste pentru data oficiala de prezentare a compactei sale. In conditiile in care acestea nu au fost insa prezentate cu titlu oficial, ne limitam astazi la a admira parti ale noului Astra.


Versiunea cu cinci usi a modelului Opel va fi completata in gama de un coupe GTC, model care va deveni principalul rival de piata al nou-lansatului Megane Coupe. Evident, iubitorii versiunilor break se vor putea baza pe o varianta de familie a noului Astra, urmand ca ulterior sa apara in gama si un Astra CC.

Desi utilizeaza aceeasi arhitectura pe care GM isi bazeaza constructia lui Chevrolet Volt, Opel Astra va beneficia de motorizari clasice, pe benzina si motorina. Foarte interesanta va fi aparitia unor motoare de 1.4 litri turbo, disponibile in diferite versiuni de putere. Versiunea supersport a lui Astra se va numi, clasic, OPC, urmand sa rivalizeze cu Golf GTI, Megane RS si Focus ST. Astra OPC se va baza pe o unitate de 2.0 litri si 240 de cai putere.

via | Carscoop

Taguri: Astra, Opel

Comentarii (8)

  • schone
    Superb !
    6 8
  • Astra OPC
    Varianta OPC nu are cum sa vina cu 240 cp. Atat are varianta actuala si mai mult ca sigur ca Astra I OPC va avea cel putin 275cp. Este masina pe care o astept.

    Momentan am un Astra GTC cu parbriz panoramic , un optional senzational, nemaivazut pe alte modele.
    10 13
  • Aha
    Da , americanii de la Opel au reusit sa mai faca o masina interesanta .Inginerii de la GM muncesc.............
    4 14
  • andrei_astra G
    frumoasa
    super masinutza aku sa vdm rezultatul final opel astra rullz
    7 7
  • dsadad
    asda
    da un sandero nu va place?
    5 8
  • phanter
    AM
    Prietene care stergi mesajele, fa un gioco di mano ca sa te calmezi.

    Esti singurel acolo si n-ai ce face
    5 4
  • ce?
    " 2l 275CP???"
    "superba"....etc
    De unde le scoateti, vedeti ceva ce nu vad eu din pozele astea?
    Eu abia vad un proiector de de ceata si o roata amarata si voi sariti cu...."wow"?
    Mama ce meseriasi sunteti daca din pozele astea stiti ca masina e "super".
    8 2
  • richard
    really?
    Nu pentru imagini de genul asta intra pe situl asta. de fapt cine intra pentru ele?
    gasesti doua mizerii pe net si deodata faci un subiect?
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru