Primele imagini cu viitoarea generație SsangYong Korando: SUV-ul producătorului sud-coreean va fi expus în premieră la Geneva

de Cornel Șocariciu
Luni, 18.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SsangYong Korando vine cu un design nou, cu un interior mult îmbunătățit și cu tehnologii moderne de asistență. Debutul oficial va avea loc la Geneva în 5 martie.

SsangYong a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Korando. SUV-ul constructorului sud-coreean va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

La nivel exterior, noua generație Korando preia o serie de linii estetice de pe proaspătul Rexton, dar integrează și câteva detalii de design pe care le-am admirat în premieră pe conceptul e-SIV.

Interiorul a fost croit având la bază filozofia "Blaze Cockpit", iar constructorul sud-coreean introduce o serie de tehnologii moderne. Viitorul Korando va primi un instrumentar digital de bord (9 inch), dar și un ecran central tactil cu o diagonală generoasă (10.25 de inch). Noul SsangYong Korando va avea un portbagaj de 551 de litri.

Pe piața din Coreea de Sud, viitorul Korando va fi echipat cu un motor diesel de 1.6 litri, unitate disponibilă în prezent și în gama Tivoli. Cel mai probabil, motorul va putea fi comandat și de publicul european, însă detaliile complete le vom afla în 5 martie.

În ceea ce privește sistemele de siguranță și asistență, sud-coreenii promit următoarele: Auto Emergency Braking, Lane Keep Assist, Driver Attention Alert și Adaptive Cruise Control.

Via | Carscoops

Comentarii (3)

  • La fel ca si la celelalte modele,design chinuit rau de tot...no,in cautarea unei identitati.
    4 1
  • hazard
    cat dureaza salonul? Sa nu cumva sa rugineasca pe acolo, sau sa-i cada vreun plastic....
    1 2
  • interesant, stau sa ma gandesc ca nu ei au inceput cu televizoarele in bord, ei fiind totusi cei mai tari in televizoare, iar acum vad si eu o coreeana full tv, oare ultimele merzane au ecranele de la samsung sau LG?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru