Primele imagini neoficiale ale noului Audi A3

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.01.2012
La scurtă vreme de la publicarea primelor imagini ale interiorului noului Audi A3, exteriorul a fost deconspirat pe internet.

Audi a prezentat astăzi interiorul noului A3 în cadrul expoziţiei CES din Las Vegas. Modelul este echipat cu un sistem multimedia avansat, iar pasionaţii mărcii au avut ocazia să experimenteze o parte din aplicaţiile noului sistem. Printre ele, controlorul modului de rulare prezintă o imagine creată digital a noului A3, iar aceasta a fost publicată rapid pe internet de fanii mărcii. Pentru moment, cei de la Audi nu au confirmat imaginea ca fiind oficială, dar nu există niciun motiv să ne îndoim de autenticitatea ei.

Exemplarul din imagini reprezintă un hatchback cu trei uşi, iar partea frontală un set de blocuri optice inspirate din cele utilizate de A6 şi o bară faţă cu un aspect agresiv. Partea inferioară a barei de protecţie faţă este echipată cu fante de aerisire, în timp ce profilul modelului prezintă un plus de personalitate faţă de generaţia actuală.

Pe lângă imaginile surprinse direct de la bordul noului A3, vă prezentăm şi un set de schiţe oficiale ale constructorului german care vizează noua sa compactă. Modelul va fi oferit atât în versiune hatchback, cât şi în versiune sedan, noutate pentru segmentul compactelor premium.

Până în prezent, compactele premium oferite pe piaţă erau disponibile doar în versiuni hatchback, cu mici variaţiuni precum versiunile cabrio.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • A3 Sedan
    Nu stiu cum va sta treaba cu hatch-ul, dar sedanul va fi un mare hit atat in europa, cat si in SUA.
    9 5
  • B-OOOO-ring
    eu m-am saturat de imaginea masinilor audi, nimic spectaculos, nimic "wow, chiar vreau masina asta"
    8 21
  • hahaha
    wow ce design inovator.A STAI E DE FAPT ACELASI DESING DE ACUM 3 GENERATII UN PIC GADILAT DUPA MODELUL VW COSTURI MINIE SI VANZARI MAXIME CA MERGE LA FRAIERI
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru