Primele imagini si informatii ale noului Lexus CT 200h

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.02.2010
O brosura scapata pe internet a dezvaluit primele imagini si informatii ale modelului compact Lexus CT 200h. Hibridul vine cu un motor VVT-i de 1.8 litri ci cu tractiune fata.

Desi fanii Lexus se resemnasera cu ideea ca noul CT 200h va fi dezvaluit abia la Geneva, o brosura scapata astazi pe internet a rupt misterul japonezilor si a stricat surpriza pe care acestia o pregateau. Imaginile si informatiile din materialul informativ tradeaza tot ceea ce se ascunde sub caroseria noului compact hibrid si liniile de design adoptate de subsidiarul Toyota.

Proaspatul rival al actualului Audi A3 este mai mare decat acesta cu 80 mm, insumand in total 4320 mm in lungime, in timp ce latimea si inaltimea se pastreaza la 1760 mm respectiv 1430 mm.

Sub capota compactei se afla un tren de rulare hibrid, care ascunde, asa cum se anticipa, un propulsor pe benzina de 1.8 litri VVT-i cuplat la o unitate electrica. Ansamblul se foloseste de o transmisie cu variatie continua pentru a directiona resursele catre axa anterioara, caracterizata de o suspensie McPherson. Energia va fi inmagazinata intr-o baterie nichel.

Transmisia instalata pe noul CT 200h ii permite soferului sa opteze pentru trei moduri de functionare, Eco, Normal si Sport.

Bineinteles, pentru firile ecologiste exista intotdeauna posibilitatea de a rula doar cu unitatea electrica, pentru o buna perioada de timp.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • ce pot spune?foarte frumos si cred ca va fi intr-adevar un rival de ce nu si pt.bmw ,insa in romania nu va avea prea mare succes datorita fenomenului TDI+manelaria=cocalaria
    7 14
  • erter
    Toyota Auris cu stopuri de Nissan Silvia.
    4 2
  • foarte frumosasa masina dar mai frumoasa e technica pe care o inglobeaza
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru