Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul producătorului asiatic va primi o serie de modificări estetice, dar și câteva îmbunătățiri la interior.

La jumătatea anului trecut, Hyundai a publicat primele imagini și detalii referitoare la i30 N Line. Nivelul de echipare lansat de constructorul asiatic a fost gândit pentru ca trecerea de la versiunile "civile" la varianta de performanță a hatchback-ului compact să aibă loc mai lin.

Câteva luni mai târziu, Hyundai a introdus echiparea N Line și pe i30 Fastback. Acum, constructorul sud-coreean a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Tucson N Line, primul SUV din gama Hyundai care primește un astfel de tratament cu accente sportive.

Hyundai nu a oferit detalii despre modificările pregătite pentru Tucson N Line, dar din imaginile teaser vedem cum SUV-ul producătorului asiatic va primi lumini de zi cu un design nou și o grilă frontală modificată. De asemenea, logo-ul N Line a fost inscripționat pe aripile laterale.

Pentru interior, Hyundai pregătește scaune cu suport lateral îmbunătățit și o serie de accesorii cusute cu ață roșie, aceeași culoare urmând să-și facă apariția și pe o serie de elemente de caroserie.

Tot din pachetul N Line ar urma să facă parte și un sistem de frânare îmbunătățit, dar și suspensii ceva mai rigide.

În același timp, oficialii Hyundai anunță că odată cu lansarea lui Tucson N Line, clienții vor avea la dispoziție un nou sistem de propulsie echipat cu tehnologie mild-hybrid la 48V. În prezent, Hyundai oferă un astfel de sistem pe motorizarea diesel de 2.0 litri și 186 de cai putere. Conform anunțului făcut de oficialii producătorului sud-coreean în momentul prezentării lui Tucson facelift, următoarea motorizare echipată cu tehnologie mild-hybrid va fi cea diesel de 1.6 litri.

În plus, în urmă cu câteva luni, Hyundai a confirmat și lansarea lui Tucson N. Conform zvonurilor, aceasta ar urma să ajungă pe piață în următorii doi ani, iar sub capotă vom vedea un motor pregătit să dezvolte peste 340 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru