Primele modele ale chinezilor de la Chery vin în România

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Primele modele Chery care vor rula în România vor fi testate pentru câteva luni de compania de închirieri auto Sixt. Această mişcare prefaţează şlansarea oficială a mărcii din China în ţara noastră.

China Car Import, divizie a New Kopel Group, a importat în România 25 de unităţi Chery M11 Sedan, Chery M11 Hatchback şi Chery Tiggo SUV. Acestea prefaţează lansarea oficială a mărcii chineze în ţara noastră, care va avea loc la sfărşitul acestui an.

Cele 25 de unităţi aduse în România de New Kopel Group vor fi utilizate de compania de închirieri auto Sixt, care pentru câteva luni va testa potenţialul celor trei modele Chery pe şoselele din România.

"Pe parcursul acestei perioade va fi testată durabilitatea şi adaptarea acestor maşini cu şoselele româneşti. De asemenea, Grupul va folosi această perioadă pentru a-şi construi expertiza after sales. Astfel, atunci când vom lansa maşinile pe piaţă vom putea oferi publicului român servicii la nivelul înalt pe care îl merită", a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

roducatorul Chery Automobile a fost fondat in 1997 si este controlat de statul chinez. Prima masina Chery a fost fabricata in 1999. De atunci, Chery produce mai multe modele, precum A, QQ3, QQ6, A3 Hatchback, A3, A5, Eastar, Eastar Cross, Cowin, Tiggo, Karry si Riich.

via | New Kopel

Comentarii (17)

  • ...vin chinezi,frate!!!!!!!!!!!!1
    13 3
  • cireasa
    acolo in poza sunt un Fiat Punto, un WV Jetta, o Lada generatie noua si un Land Cruiser generatie veche?
    16 2
  • Bogdan
    Intrebare : acolo in poza sunt un Fiat Punto, un WV Jetta, o Lada generatie noua si un Land Cruiser generatie veche?
    Raspuns: da , dar la jumatate de pret
    12 2
  • Indigo
    Chinezii copiaza tot ce pot. Vrei un A3 made in China? e al tau pentru 10.000 de euro. Treba e ca o masina de asta nu face cat doua cepe degerate.
    12 5
  • :)
    i-mi pare rau dar te-n seli amarnic,
    3 13
  • un oarecare
    @ @Ion
    Prietene, inainte de a scrie, mai invata ortografia limbii romane (daca e cazul iti explic ce inseamna acest termen).....
    9 2
  • @Mester
    In afara faptului ca aceste chinezarii sunt copiate (ca sa nu zic direct furate) dupa masini europene sau japoneze, au vreo omologare europeana ca sa poata fi vandute in CE? Din cate stiu, crash-testele au fost dezastruoase...Poate ma lamuriti.
    10 2
  • ................
    .................
    sa vedeti accidente si morti fratilor........eu tot cu dacia ma plimb
    10 2
  • Cata prostie romaneasca!
    Mai vedem noi cat or sa vanda in urmatorii ani!
    4 3
  • Dragos
    Chery M11/A3
    Chery M11/A3 arata chiar bine, nu este copiata sau inspirata dupa alt model si pentru cei care nu stiu dar le place sa vorbeasca aiurea fara a avea macar un minim de documentatie aflati ca a fost desenata de Pininfarina.
    http://www.cheryinternational.com/a33-360view
    Masinile chinezesti incep sa nu mai fie acele "chinezerii" pe care le stim cu totii, copiate mai mult sau mai putin dupa modele foarte cunoscute si foarte proaste la testele de siguranta. Drept dovada acest Chery M11/A3 a luat 5stele la testele C-NCAP efectuate in China, chiar daca este un model low-cost.
    http://media.cheryinternational.com/press_release/products-technology/chery-a3-won-c-ncap-five-star-safety-award
    Daca va avea si un pret de pornire de sub 10.000€ e posibil ca acest M11 sa fie primul model chinezesc cu adevarat competitiv pentru celelalte modele low-cost din Romania.
    11 4
  • BaiatulRock
    seamana sigla cu cea de la Olcit
    10 0
  • Chery M11/A3
    Haide-ti sa le acordam intai o sansa acestor masini si apoi sa le criticam daca este cazul.

    Crash-test:
    http://www.youtube.com/watch?v=bHAj9kV8j_w

    Merita cel putin un test-drive:
    http://www.youtube.com/watch?v=fpdidD4tpW8
    9 5
  • Chinezii se ridica puternic
    Am vazut al 2-lea model din partea stanga saptamana aceasta.
    Prima data am crezut ca este noul model LEXUS =))).
    4 4
  • asmaticu
    made in
    eu le doresc "succesuri".........
    2 1
  • razvan
    culoare
    Sa vine in culoare galben taxi
    4 0
  • Marius
    Dacia - brand chinezesc
    Intr-o buna zi, Dacia va apartine chinezilor. Mai vedem noi.
    4 1
  • MADE IN PRC
    Ioane,si voi ceilalti,nu sunt fan al masinilo chinezesti! Asta ca sa fim intelesi de la bun inceput. Dar nu pot sa nu observ ca cel putin un model,Great Wall Hoover(copia cu acte a unui Pajero),creste ca nr. pe strazi.oare ,daca erau chiar asa de jalnice ,nu se ducea vorba si nu s-ar fi oprit la cateva unitati vandute? E de urmait oferta chinezilor mai ales ca vor sa intre pe o piata cu produse perfectionate in 100 de ani.Ei nu degeaba au cumparat Volvo,care-i taticul sigurantei,adica unde-i doare pe ei cel mai mult.Vedem peste 5-10 ani dar tind sa cred ca vor ocupa repede procente din piata. Si inca ceva; daca vor sa faca un lucu de calitate,chinezii chiar il fac,credeti-ma.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru