Primele schiţe ale viitorului Audi R8 GT Spyder

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.04.2011
Audi a publicat primele schiţe ale viitorului R8 GT Spyder, cea mai puternică extensie decapotabilă a modelului sportiv german. Versiunea va oferi 560 de cai putere şi 540 de Nm.

Esential

560 de cai putere va avea viitorul Audi R8 GT Spyder.
310 km/h este viteza amximă a viitorului Audi R8 GT Spyder.

Văzut de publicul larg ca fiind etalonul gamei Audi, actualul R8 se bucură din nou de atenţia oficialilor din Ingolstadt. După versiunea R8 GT, prezentată în toamna anului trecut la Salonul de la Paris, Audi pregăteşte un nou derivat sportiv, bazat de această dată pe varianta decapotabilă R8 Spyder.

Planurile germanilor vorbesc despre o lansare a viitorului R8 GT Spyder chiar anul viitor, dacă toată sesiunea de teste va decurge conform planului.

Sub caroseria din aluminiu se va afla acelaşi motor V10 de 5.2 litri, cu care am făcut deja cunoştinţă pe R8 GT. Unitatea va livra 560 de cai putere, cu 35 de cai mai mult decât versiunea R8 Spyder standard, şi un cuplu motor de 540 Nm. Resursele sunt capabile să ofere supercarului o viteză maximă de 310 km.h, cu 10 km/h mai mică decât cea a versiunii coupe, având în vedere că vorbim de o variantă decapotabilă.

Pentru a păstra exclusivismul modelului decapotabil de performanţă, Audi plănuieşte să producă doar 333 de unităţi, vândute cu un preţ destul de piperat.

Mai multe informaţii vor fi dezvăluite de constructorul german în apropierea Salonului Auto de la Frankfurt, când se va consemna şi debutul oficial. Până atunci, fanii se pot mulţumi doar cu o serie de schiţe ale viitorului R8 GT Spyder.

via | egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru