Primele schite cu viitoarea limuzina Mercedes E-Klasse Pullman

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.05.2009
Mercedes sa pregateste sa introduca pe piata o limuzina derivata din actualul E-Klasse, pe care se pare ca o pune la punct impreuna cu Pullman.

Mercedes continua largirea gamei lui E-Klasse, noua generatie a sedanului de succes, care a facut istorie pentru constructorul dn Stuttgart. De aceasta data este vorba despre o varianta de caroserie mai exclusivista, o limuzina ce urmeaza a fi lansata in viitorul apropiat.

Zvonurile au fost confirmate de o serie de schite oficiale ale modelului german, dezvaluite de surse din interiorul Registrului European de Inregistrare. Se pare ca limuzina va fi disponibila intr-o gama larga de dimensiuni, cea mai mica extensie a ampatamentului apropiind E-Klasse de fratele mai mare S-Klasse.

Schitele anticipeaza o limuzina dezvoltata de Mercedes in colaborare cu Pullman, in spiritul colaborarii traditionale dintre cele doua companii. Caroseria modelului va fi de doua tipuri, una cu sase usi si una cu patru usi, in functie de nevoile viitorilor clienti.

Sub capota viitorului E-Klasse Pullman se va afla un motor Mercedes de 5.5 litri aspirat normal, care livreaza 388 de cai putere si un cuplu motor de 530 Nm.

Asemeni fratelui mai mare, S600 Pullman, limuzina derivata din actualul E-Klasse va oferi clientilor sai dotari de lux cum ar fi: ecrane LCD, masute pliante in stilul celor regasite pe modelele Maybach si scaune individuale cu reglare electrica.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru