Primele semifinale Autovot 2016 se joacă azi: Hyundai Tucson vs. Renault Talisman și Mercedes AMG GT vs. GLE Coupe

de Automarket.ro
Miercuri, 04.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Categoria Mașini Premium ne oferă o semifinală fratricidă între două modele Mercedes: sportiva AMG GT și SUV-ul GLE Coupe. Între timp, două modele de familie se luptă în categoria Mașini Accesibile.

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile. 

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: Mercedes-Benz AMG GT vs. Mercedes GLE Coupe

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%. Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Prima semifinală a categoriei Mașini Premium programează două modele ale aceleiași mărci, Mercedes-Benz. Mașini foarte diferite ca profil, dar care au reușit să se califice pe tabloul duelurilor concursului nostru de popularitate după 3 tururi foarte disputate. Primul model este Mercedes AMG GT, supersportiva germană lansată anul trecut având de luptat astăzi cu Mercedes GLE Coupe, primul SUV-coupe din gama mărcii din Stuttgart.

Foarte interesant este faptul că în cealaltă semifinală, care se va disputa mâine, BMW va fi în situația celor de la Mercedes, sportiva i8 urmând să se lupte pentru locul din finală cu BMW Seria 7.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Hyundai Tucson vs.
Renault Talisman

Politeţea faţă de pietoni şi biciclişti înseamnă să reduci viteza și să folosești claxonul doar atunci când e neapărat necesar.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
Două mașini de familie foarte apreciate în România se vor lupta astăzi la categoria Mașini Accesibile pentru a-și rezerva un loc în marea finală Autovot 2016. Pe de o parte vorbim de Hyundai Tucson, SUV compact care a revenit anul trecut la numele care l-a consacrat după ce în generația anterioară a fost redenumit ix35. SUV-ul sud-coreean apare acum cu forțe proaspete pe un segment pe cât de disputat, pe atât de interesant. În celălalt colț al ringului se află Renault Talisman, model care-și propune să ofere în sfârșit o alternativă franceză viabilă în segmentul mediu. Modelul francez preia liniile estetice apărute în peisaj odată cu lansarea SUV-ului Kadjar și oferă un pachet tehnologic important. Rămâne de văzut care dintre cele două modele va câștiga în competiția popularității.

În cealaltă semifinală, care se va disputa mâine, Opel Astra se va lupta cu Mitsubishi Outlander pentru cel de-al doilea loc în finală.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (3)

  • vai ce semifinale
    e ca si cum ai vedea un film de actiune cu ghita ciobanu si jackie chan........sunt oribilat complet
    6 2
  • alte masini trebuia sa ajunga in faza asta...dar cunoasterea romanilor despre masini..
    5 2
  • Și asta nu e tot. Outlander îl conduce pe Astra în semifinale. Dar numeri pe degete acest model chiar și într-un oraș de peste 2 milioane ca București. Și nu e ca și cum ar fi o mașină premium exotică. Uneori, mi-e tare greu să înțeleg poporul ăsta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru