Primele teasere cu Audi Q4 e-tron: conceptul electric va fi prezentat în 5 martie

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat primele schițe cu viitorul concept Q4 e-tron. Prototipul electric va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în timp ce versiunea de serie va fi prezentată la începutul anului 2021.

La începutul acestui an, oficialii Audi au dezvăluit o parte dintre planurile companiei cu privire la gama de electrice. În cadrul evenimentului desfășurat în Amsterdam, reprezentanții producătorului german au confirmat că în prima parte a anului vor face cunoștință cu un nou concept electric.

Acum, Audi a publicat primele schițe cu viitorul Q4 e-tron Concept, prototip pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Conform primelor informații, noul concept va fi dezvoltat pe platforma MEB a grupului Volkswagen, arhitectură gândită special pentru noua gamă de vehicule electrice. Viitorul Q4 e-tron Concept va prelua o serie de elemente de design de la e-tron GT, sportivul electric prezentat la finalul anului trecut. Pentru moment, Audi nu a oferit detalii cu privire la sistemul electric de propulsie pregătit pentru noul prototip.

Oficialii constructorului german au declarat că versiunea de serie a lui Q4 e-tron Concept va fi prezentată cel târziu la începutul anului 2021.

Cu detalii complete despre noul SUV electric vom reveni în 5 martie.

Comentarii (5)

  • disperare
    6 4
  • andrei
    singurii disperati sunt aia care cumpara un model din prima secunda. e plin si prin romania de ei. in rest, nu te obliga nimeni sa cumperi ceva. nu vad unde e disperarea ca apare un nou model. asa merge piata.
    5 5
  • Teaserele astea sunt pentru unii ca reflexul Pavlovian,saliveaza la fiecare stire d'asta bagata pe gat. La ditai corporatia vag sa nu fi tu in stare sa scoti un model electric decent si tot s.o arzi cu tasere si cu ce o sa faci in viitor. Tesla o sa scoata pana in 2021 al nspelea model electric iar vag scoate doar poze cu viitoarele lor masini. Oricum nu ma intereseaza ce vor scoate,dupa ce au trisat cu noxele,le-au "reparat" masinile proprietarilor in bataie de joc si au refuzat sa deapagubeasca europenii trebuie sa fii cretin sadea sa mai dai banii pe o giorsa de masina din grupul lor care e mereu mai scumpa decat concurenta si are fiabilitatea unei triciclete chinezesti.
    5 5
  • andrei
    sincer, nu prea stiu de ce ar trebui sa despagubeasca proprietarii. ar trebui sa ii despagubeasca pe aia poluati, care sunt cu totul altii decat proprietarii. tu stai in masina, poluezi mult sau putin, ai filtre. pietonul merge pe jos, le ia pe toate. ups!

    oricum, eu cred ca tu vb ca sa te afli in treaba, sincer. tu ai vazut cat e o tesla 3 in europa? e practic inabordabila la 60k euro pret de inceput. ai bani? ia, ce mai stai dupa vag si altii? sunt destule electrice, bani sa ai.
    2 7
  • @andrei,proprietarii trebuiau despagubiti pentru ca reparatiile facute de vag asupra softului mincinos le-au stricat masinile,le-au infundat egr-urile si a facut sa urce consumul iar puterea le-a scazut. Au fost obligati sa faca asta,au platit ei oalele sparte de Vw in Europa iar Vag n-a patit nimic.De ce crezi ca vb sa ma aflu in treaba? ia uite ce ai scris ''Tesla... practic inabordabila la 60k euro pret de inceput''- tu crezi ca Audi o sa fie mai ieftin si mai bun?Un a4 de 1.6 diesel automat,e drept,full option ,costa acum peste 46000 eur ,configureaza unul de curiozitate,asta asa ca un preambul la cat o sa coste un Audi electric.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru