Primul clip teaser cu viitorul Lamborghini Aventador SVJ: supercar-ul acoperit cu camuflaj ajunge pe Nurburgring

de Cornel Șocariciu
Luni, 23.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat primul teaser video cu viitorul Aventador SVJ. Versiunea specială va fi produsă într-un număr limitat de exemplare, iar puterea dezvoltată de motorul V12 ar urma să ajungă până la 800 CP.

Lamborghini pregătește o ediție specială pentru Aventador. Modelul va purta denumirea de SVJ, iar primul clip teaser dedicat acestuia a fost filmat pe circuitul german de la Nurburgring.

Așa cum era de așteptat, viitorul Aventador SVJ este acoperit cu camuflaj, iar conform unor surse apropiate companiei, italienii vor să bată recordul lui Porsche 911 GT2 RS de pe Iadul Verde. În 20 septembrie 2017, modelul constructorului german a reușit să parcurgă bucla de nord a circuitului de la Nurburgring în 6 minute și 47.3 secunde.

Litera J adăugată denumirii face referire la legendarul Lamborghini Jota din 1970, o versiune mai performantă a lui Miura. Până în acest moment, Lamborghini a mai dezvoltat versiuni J atât pentru Diablo (28 de unități), cât și pentru Aventador (un singur exemplar).

Viitorul Lamborghini Aventador SVJ va fi produs într-un număr limitat de unități, iar sub capotă vom vedea o versiune ceva mai potentă a motorului V12. Conform surselor, motorul ar urma să ofere 800 de cai putere.

În cazul lui Aventador SV (au fost produse 600 de exemplare), unitatea V12 dezvolta 750 de cai putere, cu 50 CP mai mult comparativ cu versiunea "normală".

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Timpul neoficial ar fi de 6:45.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru