Primul exemplar Bentley Mulsanne s-a vandut cu 500.000 $

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.08.2009
Licitatia organizata pentru primul exemplar al noii generatii Bentley Mulsanne a facut ca limuzina sa fie vanduta cu 500.000 de dolari.

Dezvaluirea oficiala a noului Mulsanne le-a adus celor de la Bentley o popularitate deosebita zilele acestea, limuzina care tinteste la succesul Rolls Royce fiind foarte apreciata de public.

Ca o confirmare a succesului, constructorul britanic a anuntat astazi ca primul exemplar Mulsanne a fost vandut in cadrul unei licitatii organizate ieri, cu suma de 500.000 de dolari. Proprietarul primei limuzine care inlocuieste Arnage a dorit sa ramana anonim, casa de licitatii Gooding & Company refuzand sa dea detalii despre acesta.

Pentru cei care isi doresc un exemplar Mulsanne, vestile nu sunt prea bune, Bentley anuntand oficial ca vanzarile vor demara oficial la mijlocul verii viitoare, pana atunci fiind posibila doar acceptarea de comenzi.

via | CarScoop

Comentarii (4)

  • Stelian_Opincariu
    Si al doilea exemplar va ajunge la mine...........hehe, ce imi plac glumele mele
    2 3
  • valjan
    Rolls Royce regele masinilor
    Deci pentru bani astia mai bine imi cumpar Rolls Royce direct decat o copie a sa , ma mira faptul ca cei de la BMW nu au avut o reactie pentru ca seamana prea mult cu Rollsul .Cei de la Wolsvagen fac orice sa domine piata , ei au coborat atat de jos incat au realizat un facelift pentru Rolls Royce.
    0 0
  • Unde ai vazut tu RR nou cu faruri rotunde??
    RR nu mai e de ceva vreme o masina nobila!
    0 0
  • valjan
    Rolls
    Adi , poate ca nu are rollsul faruri rotunde , dar tu asemeni o masina doar dupa faruri ? Nu crezi ca nu este destul ? Recunoaste ca la prima vedere seamana prea mult .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru