Primul Ferrari Store din Romania se va deschide in toamna

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.05.2009
In aceasta toamna se va deschide primul magazin Ferrari Store din Romania. Acesta va fi cel de-al doilea magazin ca marime din Europa.

Din aceasta toamna, romanii vor avea unul dintre cele mai mari magazine Ferrari Store din lume. Partenerul Ferrari de pe piata locala, compania Forza Rossa, va deschide un magazin Ferrari Store in Bucuresti, pe Calea Victoriei. Magazinul Ferrari din Bucuresti va avea o suprafata de circa 500 metri patrati si este cel de-al doilea ca marime din Europa. Cel mai mare magazin Ferrari din Europa este situat in Milano si are o suprafata de 600 metri patrati.

Forza Rossa va investi circa trei milioane de euro in acest Ferrari Store, care va comercializa obiecte si accesorii Ferrari. In decursul anului trecut, dealerul Ferrari a livrat 15 unitati in Romania, urmand sa livreze 25 in decursul acestui an. Totodata, perioada de asteptare pentru un Ferrari a scazut de la 18 luni la circa 12 luni.

Via | Mediafax

Comentarii (10)

  • banuiesc ca magazinul din poza este cel din Milano, observati loganul MCV de vizaiv de el, ce coincidenta...
    10 1
  • Ne doresc tuturor sa aiba aceleasi preturi ca cele pe care le vedem online pe Ferraristore.com nu cum se intampla in general (se aduc produsele de la solduri din alte tari dar se vadn la pret full si chiar mai umflat decat in vest).

    S-ar putea ca magazinul asta sa fie mai profitabil decat showroomul din Otopeni. :)
    5 1
  • Studiu
    Cred ca cei de la Ferrari au facut o cercetare de piata din care au aflat ca comentatorii de F1 de la TVR isi doresc cu orice pret chilotei rosii
    11 0
  • Stefafn0
    F Tare
    hmmm oriunde ar fi sa zicem ca milano ... ciudat sa vad o dacie logan parcat langa un ferrari store :)))))))
    6 0
  • :))
    Eu cred ca acel logan este al celui care a facut poza. Si el face parte din specia Roman 100% :)))
    5 4
  • Tara arde si babele.......
    lol daca nu zicea sorin ca e logan puteam sa jur ca e WC public,chiar ma intrebam ce cauta in fata magazinului..
    5 9
  • giorgionio
    ciudat e ca la noi o sa fie al 2-lea ca marime din europa, ceea ce inseamna ca cei d la ferrari sunt multumiti de piata de la noi. tare ar fi in cativa ani sa vina si celelalte marci de supercaruri ca sa nu mai vrb de rolls royce si maybach 8-|
    3 0
  • arres^
    vedeti, pana si italieni isi cumpara rable romano-franceze.......si noi fugim de ele.............buna poza:)))
    3 0
  • ??
    O tara de parveniti. Toti taranii care pana ieri se plimbau cu carute acu merg domne' cu Ferrari si trebuie sa aiba si camasa asortata cu brelocul si cureaua la masina. Foarte folositor si banuiesc foarte cautat va fi acest magazin.
    2 0
  • aresescu
    vis magazinul
    intradevar magazinul din poza este cel din milano.este de vis,este foarte mare pe 4 nivele.unu la subsol care este numai de copii,si 3 deasupra in care gasesti orice legat de ferrari.capote ,pistoane de f1,pedale,brelocuri, ceasuri,pixuri, tricouri,camasi, combinezoane si folosite si noi pana si motorul de f1 din 2000 care este 75k E din cate imi aduc eu aminte.este frumos magazinul.precizez ca sunt un mare fan al marcii dar nu mi-am putut cumpara mai nimic.cel mai ieftin tricou era 30 E care nu era decat rosu cu o emblema mica.preturile destul de mari ceas 55k E era cel mai sucump.
    salut
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru