Primul kit de tuning pentru Range Rover Velar vine cu multă fibră de carbon și un look sportiv

de Bogdan Mirică
Luni, 31.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Urban Automotive este un atelier din Marea Bitanie care a elaborat primul kit de tuning pentru proaspăt lansatul Range Rover Velar.

Lansat în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Geneva, noul Range Rover Velar a început deja să ajungă pe piețele din Europa. Prin urmare, primul kit de tuning dedicat crossover-ului englez nu a întârziat să apară.

Urban Automotive, un atelier de accesorii din Marea Britanie, a conceput deja un kit de caroserie care transformă Velar într-o mașină mai agresivă. Pachetul include spoilere față și spate din fibră de carbon, o extensie pentru spoilerul față din același material, un deflector posterior, noi lumini LED și o evacuare din aluminiu, cu patru terminații.

Exteriorul este finisat într-o nuanță negru mat, condimentată cu elemente lucioase, bineînțeles tot negre. Jantele standard au fost înlocuite cu unele de 23 de inch, iar bosajele au fost lărgite pentru a face loc unor asemenea roți.

Urban Automotive a anunțat că pachetul de caroserie gândit pentru Velar nu poate fi aplicat decât pentru versiunile sale pe benzină. Unitățile diesel vor fi private de acest tratament.

Un tratament care intră în producție în luna noiembrie și va ajunge la primii clienți abia în decembrie.

Chiar și așa, Urban Automotive a declarat că are deja 14 comenzi pentru pachetul său de îmbunătățiri.

Comentarii (1)

  • laurentiu 29
    desi cifrele duc spre extrem in aceasta clasa(ex.jante 23), estetic masina arata impresionant
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru