Primul model electric Honda, așteptat în acest an la Frankfurt: japonezii vor dezvălui în martie o versiune “aproape de serie”

de Paul Cosma
Joi, 10.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda va dezvălui în luna martie o versiune pre-serie a primului său model electric. Versiunea finală a modelului inspirat de conceptul Urban EV este așteptată la Salonul Auto de la Frakfurt din septembrie.

Honda pregătește primul său model electric. După ce în 2017 a prezentat conceptul electric Urban EV, anul 2019 va fi cel în care japonezii vor introduce prima mașină electrică în gamă, anunțată de un prototip pe care marca niponă îl va aduce în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.

Viitorul prototip Honda de la Geneva va fi o versiune de pre-serie, ceea ce înseamnă că mașina de serie ar putea fi dezvăluită în septembrie în Frankfurt, așa cum Honda a mai procedat cu noile sale modele.

Surse din cadrul Honda spun că primul model electric al constructorului va avea un design foarte apropiat de conceptul Urban EV, dar că numele nu va fi același.

Vânzările primului model electric de la Honda sunt programate să înceapă în 2020. Japonezii speră să vândă cel puțin 5.000 de unități în primul an de la debut.

Via Automotive News

Comentarii (9)

  • Prin noiembrie a fost surprins modelul de teste pe strazi, cu 4 usi frameless:

    https://www.carscoops.com/2018/11/production-honda-urban-ev-spotted-first-time-five-doors-rearview-cameras/
    5 1
  • Golf 2?
    3 4
  • ...Mai degraba Golf1.
    4 4
  • Eu ma-ntreb cum or fi reactionat cei de la Mini !
    3 3
  • pentru domnii ce au impresia ca Golf reprezinta toata istoria auto

    https://www.nairaland.com/2746326/classic-cars-1972-honda-civic

    diferenta dintre Civic Mk 1 (1972) si Golf Mk1 (1974) e de.....? da, ati ghicit (folosind calculatorul) de 2 ani in favoarea japonezei
    16 1
  • 10 manute verzi de la mine pt. vianu . Chiar daca mie unu tot imi pare ca forma generala se duce cam prea mult catre Mini generatiile mai vechi, e clar totusi de unde s-au inspirat japonezii. Oricum ar fi , masinuta promite un real succes daca va arata foarte apropiat de acest concept asa cum sustin oficialii.
    4 0
  • Dl vianu, mea culpa. Multumesc pentru informatie.
    Totusi sarcasmul dvs este gratuit.
    3 1
  • @Alex

    recunosc ca am depasit limita (si, da, nu e prima data) dar fusese o discutie pe aceeasi tema la articolul mai vechi unde au fost destui "batrani" ce jurau cu mana pe inima ca Civicul (mk1) era doar o copie a lui Golf (mk1). Am vrut sa elimin orice indoiala pentru a evita discutii sterile gen "el a fost primul"

    si sry pt sarcasm, gratuit sau nu, nu e nimic personal.

    @pipo...thx :)...in pozele postate de alex (cu a mic) mie imi aduce de ceva Audi A1. Si nici masina mica nu pare sa fie (poza 36). De notat lipsa retrorvizoarelor exterioare si inlocuirea cu camere video
    4 0
  • Ovidiupay
    Primul model electric Honda???

    Honda Clarity EV este de ceva vreme pe strazile din California.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru