Primul SUV Peugeot s-a lansat in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.05.2008
Peugeot 4007, primul SUV din gama constructorului francez, a fost lansat si in Romania, cu un pret de 27.725 de euro.

Esential

27.725 de euro este pretul de pornire al noului Peugeot 4007 in Romania.

Dupa ce Citroen a lansat acum cateva zile C-Crosser in Romania, a venit astazi randul fratelui sau marca Peugeot sa isi faca aparitia pe soselele patriei. Este vorba despre noul Peugeot 4007, primul SUV pur din gama constructorului francez.

Bazat ca si C-Crosser pe o platforma imprumutata de la Mitsubishi Outlander, SUV-ul francez preia totodata si din experienta 4x4 a japonezilor. Designul frontal, conceput de Centrul de Stil Peugeot subliniaza sportivitatea si robustetea noului 4007 care vine pe piata romaneasca sa concureze modele cu renume.

Dimensiunile sale, 4.64 metri lungime, 1.80 metri latime si 1.67 metri inaltime, ii permit SUV-ul sa ofere pasagerilor o modularitate sporita, 4007 putand transporta pana la 7 pasageri, multumita celui de-al treilea rand de scaune.

Peugeot vrea insa ca 4007 sa poata fi privit si ca un off-road-er veritabil, care ofera o transmisie integrala inovatoare, controlata electronic si o garda la sol mare, de 176 mm.

Peugeot 4007 va fi disponibil in Romania cu mai multe motorizari pe benzina si diesel, printre care si propulsorul de 2.2 litri HDi.

Acesta dezvolta 156 de cai putere si se poate lauda cu o valoare a emisiilor de doar 191 g/km.

Echiparea standard a modelului francez include: servodirectie variabila, ABS, EBD, ESP, aer conditionat, airbag sofer si pasager, airbaguri toracice fata si perdea fata/spate, radio CD, oglinzi exterioare retrovizoare reglabile electric si incalzite, geamuri electrice fata/spate, regulator de viteza, sistem de asistenta la franarea de urgenta, inchidere centralizata cu blocare automata a ausilor la peste 10 km/h.

Noul Peugeot 4007 are un pret de pornire de 27.275 euro cu TVA inclus pentru versiunea Confort de 2.4 litri pe benzina.

Comentarii (2)

  • incredibil! azi am vazut modelul parcat si inmatriculat in curtea spitalului alias ! e f frumoasa masina
    0 0
  • suv-ul
    Sunt posesorul unui peugeot cel mai ieftin din gama 10500e,dupa aparenta suv-ul este cel mai mare din gama peugeot dar la 27000e nu pare ff scump si plus deasta are si super dotari,si bine inteles caroseria galvanizata traditionala si 150 de cai.Eu zic ca este superba ca pret dotari si aspect.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru