Primul teaser care anunță un nou Ferrari: modelul FF se pregătește de facelift

de Bogdan Mirică
Vineri, 05.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari se pregătește să dezvăluie faceliftul modelului FF. Acesta a fost anunțat deja de un teaser, care prevestește modificări estetice la nivel frontal.

După ce a revizuit modelele California și 458 Italia, Ferrari își va îndrepta atenția și asupra modelului FF, un grand tourer cu patru locuri și tracțiune integrală. Deși nu a anunțat oficial data la care vom vedea faceliftul lui FF, Ferrari a scăpat un teaser în cadrul conferinței care a prezentat rezultatele financiare din 2015.

Imaginea prezintă partea frontală și noul design al blocurilor optice. Surse neoficiale susțin că debutul public al noului Ferrari FF va fi consemnat cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d`Este, organizat în această primăvară. Este însă greu de crezut că prima apariție nu se va face în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la începutul lui martie.

Esential 690 de cai putere ar urma să dezvolte noul Ferrari FF facelift.
Pe lângă noile detalii estetice, care vor înscrie FF în noua filosofie de design Ferrari, supercarul va beneficia și de alte îmbunătățiri: un nou sistem multimedia care suportă conectarea unor dispozitive de tip smartphone, o aerodinamică activă și un sistem de tracțiune integrală revizuit.

Vor apărea modificări și sub capotă, acolo unde motorul V12 de 6.3 litri va oferi o putere totală ceva mai mare, estimată la 690 de cai.

Unitatea va fi asociată și unei transmisii noi, cu opt trepte de viteză, capabilă să îmbunătățească nu doar performanțele, ci și eficiența.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru