Primul teaser cu noua generație Lexus ES: modelul premium va sosi în Europa și va "redefini confortul pentru clienții de lux"

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat un teaser cu grila noi generații a modelului premium ES, care va fi prezentat în 25 aprilie și va sosi în Europa ca înlocuitor pentru GS, urmând să "redefinească confortul pentru clienții de lux".

Lexus a dezvăluit la începutul acestei săptămâni planurile pentru o nouă lansare internațională, care va avea loc în 25 aprilie la Beijing, element care confirmă importanța majoră pe care a căpătat-o China în industria auto.

Constructorul japonez a prezentat un teaser pentru lansarea unui model "care are ca obiectiv să transforme radical conceptul de confort pentru clienții de lux".

Chiar dacă japonezii nu menționează explicit despre ce model este vorba, teaserul oferă indicii clare despre grila frontală a noii generații Lexus ES, mai ales că o imagine foarte asemănătoare apăruse pe internet cu numai câteva ore înainte.

Actuala generație Lexus ES nu este disponibilă pe piața din Europa, însă constructorul menționează că modelul se adresează "clienților din întreaga lume" în scurtul comunicat de presă care a fost publicat inclusiv pe site-ul oficial dedicat Bătrânului Continent. Astfel, Lexus confirmă indirect informațiile apărute săptămâna trecută în presa internațională, potrivit cărora noua generație ES va fi lansată inclusiv pe piața europeană.

ES va debuta în gama în locul lui Lexus GS, model care a avut parte de vânzări modeste în Europa. Pe de altă parte, GS și ES sunt modele foarte asemănătoare, însă există unele diferențe.

Actualul ES are un preț mai mic, dar și un interior mai generos, cu un spațiu mai mare la picioare pentru pasagerii din spate. De asemenea, GS beneficiază de tracțiune spate și are drept public țintă persoanele interesate de un condus sportiv, în timp ce ES are tracțiune față și se adresează în special celor care caută mai mult confort.

Via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru