Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Primul teaser foto: Smart aduce la Frankfurt un concept electric și complet autonom

Publicat Luni, 28.08.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Primul teaser foto: Smart aduce la Frankfurt un concept electric și complet autonom - Poza 1
Smart a demarat campania de teasing care anunță un viitor concept electric și complet autonom. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Salonul Auto de la Frankfurt se apropie cu pași mari, iar Smart demarează o nouă campanie de teasing dedicată unui concept electric și "complet autonom". Prima imagine teaser a viitorului studiu a fost publicată pe contul de Instagram Smart.

Conform informațiilor, viitorul concept va folosi tehnologie derivată din gama EQ a constructorului Mercedes-Benz. Totodată, studiul pregătit de Smart are ca scop ilustrarea strategiei CASE (Connected, Autonomous, Shared, Electric).

Prin intemediul noului prototip, Smart vrea să ofere o primă imagine asupra vehiculului de oraș gândit special pentru servicii de car-sharing. Smart își imaginează un viitor în care mașinile autonome vor "colabora" și vor optimiza traficul, dar și siguranța oferită.

Rămânem în familia Daimler și vă reamintim că în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Mercedes-Benz va prezenta un hatchback din gama EQ. De asemenea, nemții rămân în zona eco prin intermediul lui GLC F-Cell EQ Power.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru