Primul teaser pentru Audi TT facelift: germanii promit mai multă sportivitate și masculinitate

de Daniel Popescu
Marti, 17.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un teaser care anticipează lansarea lui TT facelift, despre care afirmă că va beneficia de mai multă sportivitate și masculinitate.

Audi a publicat pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare un teaser care anticipează lansarea lui TT facelift. Imaginea scoate în evidență partea din spate a modelului, însă aceasta este ușor blurată pentru a ascunde detaliile.

Totuși, se poate observa că semnătura stopurilor este foarte asemănătoare cu cea actuală. Imaginea este însoțită și de o scurtă descriere, iar Audi promite că TT facelift va fi "mai masculin" și "chiar mai sportiv" decât generația actuală.

Prin urmare, ne putem aștepta la îmbunătățiri de natură tehnică, inclusiv în privința sistemului de propulsie. Nu este exclus că versiunea diesel TDI de 2.0 litri să fie abandonată ca urmare a noilor tendințe din domeniul emisiilor.

În plus, deși TT facelift ar trebui să fie mai puternic, publicația franceză Caradisiac nu exclude posibilitatea ca versiunea de bază să fie echipată cu noul motor TFSI de 1.5 litri și 150 cai putere, pentru a oferi o gamă mai diversificată pentru clienți. În prezent, cel mai accesibil TT este echipat cu un motor TFSI de 1.8 litri și 180 de cai putere.

Sursa citată susține că lansarea lui Audi TT facelift este iminentă, în ciuda faptului că producătorul german are deja o agendă încărcată pentru finalul acestui an: în luna septembrie va lansa modelul electric e-tron, în decembrie va sosi SQ8, iar noua generație Q3 ar putea fi de asemenea prezentată în 2018.

Via Caradisiac

Comentarii (1)

  • Serios...asta a fost si este in continuare masina sport pentru femei.
    Pentru barbati exista Z4.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru