Primul teaser pentru Kia ProCeed: noul shooting brake se lansează în 13 septembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat un teaser cu noul shooting brake ProCeed pe care îl va prezenta oficial în 13 septembrie înainte de lansarea cu public de la Salonul Auto de la Paris.

Cu aproape un an în urmă, la Salonul Auto de la Frankfurt, Kia a prezentat conceptul ProCeed, iar în luna aprilie oficialii mărcii au confirmat că acesta va primi și o versiune de serie.

Producătorul sud-coreean a anunțat miercuri că prezentarea oficială a versiunii de serie va avea loc în 13 septembrie, în timp ce lansarea cu public este programată în 2 octombrie la Salonul Auto de la Paris.

Cu această ocazie, Kia a publicat și un teaser cu partea din spate care scoate în evidență semnătura stopurilor și numele ProCeed inscripționat sub logo.

Constructorul nu a oferit încă detalii tehnice despre noul model, însă a menționat că acesta "combină designul spectaculos cu spațiul și versatilitatea unui break sub forma unui shooting brake cu 5 uși".

Modelul va fi produs exclusiv pentru piața europeană și va avea ca public țintă familiile. "Vrem să creăm un model complet diferit. Trebuie să fie sportiv, dar și practic", a declarat anterior David Labrosse, directorul de produs al celor de la Kia.

Kia ProCeed  va deveni al treilea model din familia Ceed lansat într-un interval de numai câteva luni.

Ceed a primit deja a treia generație în luna februarie cu îmbunătățiri majore la nivel tehnologic și tehnic, în timp ce versiunea break Ceed Sportswagon a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Geneva.

Via Kia

Comentarii (5)

  • Probabil va fi varianta i30 Fastback de la KIA, adio Ceed in 2 portiere
    3 5
  • @eu Nu. E shooting brake, un fel de estate mai stilizat. Vezi Porsche Panamera Sport Turismo.
    6 1
  • someone
    ar fi f bine daca ar arata ca si conceptul
    0 0
  • Scrooge
    Avand in vedere ca mereu Hyundai si Kia au avut frati de-o parte si de alta si eu merge pe varianta fratelui lui i30 fastback. Asta cu Panamera Sport Turismo e prea departe, totusi e o Kia, sa nu ne lasam pacaliti de marketing. Parerea mea :)
    3 1
  • "prea departe" e putin spus..Ok, si eu astept cu oarecare "surescitare" acum sa vad modelul ,dar nici chiar asa ! Bine ca nu a pomenit de Ferrari FF ! Presupun totusi ca Liviu doar vroia sa explice conceptul de "shooting brake".
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru