Primul teaser pentru Mercedes-Benz G65 AMG 4x4² Convertible ne dezvăluie un model off-road decapotabil

de Daniel Popescu
Luni, 06.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat un teaser pentru Mercedes-Benz G65 AMG 4x4² Convertible, un model off-road decapotabil care va utiliza un motor bi-turbo V12 de 6.0 litri şi peste 600 de cai putere.

Mercedes este pe punctul de a lansa un nou model off-road pentru pasionaţii de drumeţii dificile, iar acesta se anunţă cu adevărat spectaculos.

Chiar dacă prima imagine de tip teaser nu dezvăluie prea multe lucruri, numele sub care va fi comercializat noul model spune destul de multe despre acesta.

Astfel, Mercedes-Benz G65 AMG 4x4² Convertible va fi un model off-road de top care va avea plafon retractabil, iar puterea acestuia va fi furnizată de un motor bi-turbo V12 de 6.0 litri care va genera peste 600 CP. Aceste date tehnice îi vor permite off-roaderului să aibă inclusiv un cuplu consistent pentru a gestiona mai bine traseele dificile.

Noul model va fi practic o combinaţie între Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, de la care va prelua motorul, şi G500 4x4², de la care va adopta ampatamentul mic. Singurul teaser disponibil până acum evidenţiază stopul dreapta de mari dimensiuni amplasat sub roata de rezervă, dar şi absenţa plafonului. Nu există încă informaţii concrete despre lansarea modelului, însă probabil că în perioada următoare vor apărea şi alte teasere.

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • Marea mea nedumerire legata de masina asta tine de motivele pentru care Mercedes nu ofera si variante mai putin dotate, ca sa spun asa de lucru. Asta s-a dorit clasa G sau mai bine zis Puch-ul initial. Pot sa inteleg apetenta unora pentru offrpadere luxoase, pot sa inteleg chiar si piata pe care acestia o reprezinta. Dar cred ca peste tot in lume exista oameni care si-ar dori un G cu dotari de baza, fara piele nu stiu de care, fara nu stiu ce sistem de sunet, fara nu stiu ce scaune inteligente, o masina numai buna de pus la munca, pentru ca, slava domnului, vorbim de un offroader cu potential urias. Faptul ca Mercedes este un producator de lux, nu reprezinta un argument. Din moment ce sigla lor se gaseste si vanuri, si pe camioane, si pe utilitare, nu vad de ce nu s-ar gasi si pe un offroader destinat celor care au intr-adevar nevoie de un offroader. Nu de alta, dar Defender chiar a lasat un gol in urma sa ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru