Primul teaser pentru noua generație Hyundai Veloster: compacta se lansează în ianuarie

de Daniel Popescu
Joi, 21.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai Veloster va primi o nouă generație la Salonul Auto de la Detroit, iar constructorul sud-coreean a publicat un teaser video care evidențiază câteva detalii ale compactei.

Hyundai Veloster a primit ultima actualizare prin intermediul unui facelift la Salonul Auto de la Detroit din 2015, însă ulterior modelul nu a mai fost comercializat pe piața europeană și, implicit, nici în România.

Constructorul sud-coreean a dezvoltat însă între timp o nouă generație, iar aceasta va fi dezvăluită oficial cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, care își va deschide porțile la jumătatea lunii ianuarie.

Cu numai câteva săptămâni înainte de acest eveniment, Hyundai a publicat și un prim teaser video care evidențiază câteva elemente de design ale compactei, inclusiv în privința blocurilor optice, a plafonului sau a eleronului agresiv poziționat pe spate. În plus, putem auzi inclusiv sunetul motorului, însă Hyundai nu a furnizat niciun fel de detalii despre sistemele de propulsie.

Pentru moment este incert dacă și când va apărea noua generație Veloster pe piața europeană. Pe de altă parte, există deja informații că Hyundai va lansa ulterior și o versiune de performanță Veloster N, care va beneficia de mai multă putere decât versiunea clasică. 

Via Hyundai

Comentarii (1)

  • Îmi place mult că Veloster are o singură ușă pe partea stângă. Sper să rămână așa.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru